Çinli elektrikli araç üreticisi BYD, yeni araba modellerini  SUV ve SEAL U DM-i tanıttı. 2024 yılının ikinci çeyreğinden itibaren yeni modellerinin şarj edilebilir hibrit versiyonlarını Türkiye’de satışa sunacak.

BYD Türkiye otomobil pazarında önemli adımlar atarak yeni modelleri duyurdu. Şirket, SEAL U DM-i adını verdiği yeni şarj edilebilir hibrit modelini bu yıl Türkiye’de satışa sunmayı hazırlıyor. SEAL U DM-i etkileyici özellikleriyle dikkat çekiyor. 98 beygir gücünde olan 122 Nm tork üreten 1,5 litre hacimli benzinli motor ile donatılmıştır. Bu motor 145 kw’lık güçlü bir motor ile birleştirilerek yüksek performans ve verimlilik sunmaktadır. Hibrit motor sistemini yakıt tasarrufu ve çevre dostu sürüş deneyimleri için tasarlanmıştır. BYD’nin D-SUV modeli verilen bilgilere göre  4.775 mm uzunluğa, 1.890 mm genişliğe ve 1.670 mm yüksekliğe sahip 2.765 mm aks aralığı bulunan bu araçta bagaj hacmi ise 552 Litreden 1440 litreye kadar genişletilebilmektedir.

BYD, SEAL U DM-i’nin iç mekan tasarımları da göz alıcı olacak

SEAL U DM-İ iç mekan tasarımı 15 inçlik devasa bir ekrana ev sahipliği yaparak aracı göz alıcı hale getiriyor. Bu geniş ekran ile kullanıcıların navigasyon, eğlence ve araç bilgilerine kolay bir şekilde erişim sağlayarak sürüş deneyimleri aratacak.

BYD, SEAL U DM-i'nin iç mekan tasarımları da göz alıcı olacak
BYD, SEAL U DM-i’nin iç mekan tasarımları da göz alıcı olacak

Bu model Türkiye’de satışa sunulduğunda D-SUV segmentinde önemli bir oyuncu olması bekleniliyor. Şirketin bu adımı sayesinde Türkiye otomobil pazarında rekabeti artıracak ve hibrit araçlarda olan talepleri daha da güçlendirecek. Bu model sayesinde hem performansı  hemde çevre dostu özellikleri ile kullanıcılara hitap edecek. BYD’nin SEAL U DM-i modelinin piyasaya sürülmesi Türkiye otomobil sektöründe geleceğe yönelik önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir