Akıllı saatlerin genel trendinden farklı olarak, Google’ın Pixel Watch serisi şu ana kadar sadece 41 mm seçeneği sunmuştu. Ancak, Google’ın yeni modeli olan Pixel Watch 3 ile birlikte bu yaklaşımın değişmesi bekleniyor. Bu beklenen değişiklikle birlikte, Pixel Watch’un sonbaharda tanıtılması planlanıyor ve tanıtım için ekim ayının seçilmesi öngörülüyor. Google’ın bu modelle birlikte hem 41 mm hem de 45 mm seçeneklerini kullanıcılara sunmasıyla, 41 mm seçeneğinin bazı kullanıcılar tarafından küçük bulunduğu düşüncesine yanıt vermesi bekleniyor.

Google Pixel Watch 3 dışında yeni bir ürün daha gelecek gibi duruyor!
Google Pixel Watch 3 dışında yeni bir ürün daha gelecek gibi duruyor!

Akıllı saat pazarında genellikle 40 veya 41 mm seçeneklerinin yanı sıra 44 veya 45 mm boyut seçeneklerinin bulunduğu göz önüne alındığında, Google’ın bu hamlesiyle genel trendi yakalamayı amaçladığı söylenebilir. Kullanıcıların çeşitli tercihlerine hitap ederek, Pixel Watch 3’ün farklı boyut seçenekleri ile daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşması hedefleniyor. Akıllı saat dünyasında kullanıcı beklentilerine karşılık verme çabasını sürdüren Google, yeni modeliyle daha fazla çeşitlilik ve kişiselleştirme imkânı sunmayı amaçlıyor.

Google Pixel Watch 3 dışında yeni bir ürün daha gelecek gibi duruyor!

Aynı bilgi kaynağına göre, Google, yeni bir kablosuz kulaklık olan Pixel Buds Pro 2 üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Henüz detaylar net değilse de, bu söylenti, bu kulaklığın geliştirildiğine dair bir tür doğrulama olarak değerlendirilebilir. Orijinal Pixel Buds Pro’nun 2022’de piyasaya sürüldüğü göz önüne alındığında, bu yeni kulaklığın yenilenme vaktinin geldiği düşünülebilir. Google’ın, ses kalitesi, konfor ve kullanıcı deneyimindeki iyileştirmelerle kablosuz kulaklık pazarındaki rekabetçi konumunu güçlendirmeyi amaçladığı öngörülmektedir. Yenilikçi özellikleri ve güncellenmiş tasarımıyla Pixel Buds Pro 2’nin, kullanıcılara daha zengin bir ses deneyimi sunma amacını taşıdığı düşünülmektedir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir