Haber platformu olan Bundle, yapay zeka Bundle AI’ı eylül ayında gündeme getirmişti. Şirket şimdi ise, Bundle AI ile dilediği içeriği özetlemeyi kullanıcıların ilgisine sunuyor.

Bundle Al, Bundle AI Summary özelliği sayesinde dilediğiniz içeriği tek dokunuşla özetlerken, içerikte bulunan önemli noktaları tespit ederek birkaç madde de sıralar. Böylece kullanıcılar özetledikleri içeriklerdeki kilit noktaları saniyeler içinde görebilir.

Bu yapay zeka aynı zamanda uzun bir içeriğin ilgi çekici olup olmadığını anlamasını kolaylaştırıyor. Bundle AI Summary özelliği ilk İOS kullanıcılar için sunulduğunu ilerleyen zamanlar da ise Android kullanıcıları ile sunulacağı bekleniliyor.

Şirket Tarafından Yapılan Resmi Açıklama

Bundle AI Yapay Zeka ile İçerik Özetleme Özelliğini Çıkardı

“Hepimiz farkındayız; gündemdeki önemli gelişmelerden, bilim ve teknolojiye, iş dünyasının nabzını tutmaktan kültür ve sanatın derin sularına derken, bugün internette tam bir bilgi bombardımanına tutuluyoruz. Gündemi sıkı sıkıya Bundle’dan takip eden kullanıcılar da 30’dan fazla kategoride 100’lerce farklı kaynak seçimiyle akış sayfalarında her gün sayısız gelişmeyle karşılaşıyor. Haber akışını her bir kullanıcı için özel olarak yaratan, tık tuzağı başlıkları ortadan kaldıran, interaktif içerikler sayesinde merak ettikleri her soruyu yorulmadan yanıtlayan üretken yapay zekâ Bundle AI, Bundle kullanıcılarının dilediği haberi tek dokunuşla özetlerken, içerikte yer alan en önemli noktaları anında tespit ederek birkaç kısa maddede sıralıyor. Böylece okuyucular, Bundle AI ile özetledikleri içeriklerdeki satır başlarını ve kilit noktaları saniyeler içinde görebiliyor ve içeriğin ayrıntıları arasında kaybolmaktan kurtuluyor. Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez. Özellik aynı zamanda uzun bir içeriğin ilgi çekici olup olmadığını ve gündemde sahip olduğu önemi anlamalarını da kolaylaştırıyor. Yapay zekânın gücüyle haber okuma deneyimini daha rafine, hızlı ve kolay hâle getiren Bundle App Store ve Google Play Store’dan ücretsiz olarak akıllı cihazlarınıza indirebilirsiniz. Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez.”

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir