Karşılaşmalar, yıllardır devam etmemizi sağlayan oyunların önemli bir parçası olmuştur. Bully: Scholarship Edition Ekim 2008’de piyasaya sürüldü, bugün hala daha önemli bir oyuncu kitlesine ev sahipliği yapıyor.

Bully: Scholarship Edition, New England akademisinde öğrenci olan 15 yaşındaki Jimmy Hopkinsas’ın gençlik maceralarını takip ediyor. Oyunda Jimmy olarak okulun en zorlu öğrencilerini yenebilir, birinci sınıf öğrencilerine şakalar yapabilir, kızları öpebilir ve okulun sosyal hiyerarşisinin zirvesine tırmanabilirsiniz. Gelin birlikte Bully: Scholarship Edition oyununu bilgisayarınızda oynamak için sistem gereksinimlerine bir göz atalım.

Lost Ark sistem gereksinimleri

Bully: Scholarship Edition Sistem Gereksinimleri

Bully: Scholarship Edition oyunu neredeyse 14 yaşında, yani hemen hemen her modern bilgisayarda oynayabilirsiniz. Bazı yeni nesil bilgisayarlar, uyumluluk modu ile ele alınabilen sistem uyumluluğu gerektirebilir. İşte Bully: Scholarship Edition oyununu oynamak için gereken PC sistem gereksinimleri ve donanımı.

  • İşletim Sistemi: Windows XP, Windows Vista ve üstü
  • Sistem İşlemcisi: Intel Pentium 4 (3+ GHZ) veya AMD Athlon 3000+
  • RAM: 1 GB RAM
  • Ekran Kartı: DirectX 9.0c  destekli, Nvidia 6800 veya 7300 ve üstü, ATI Radeon X1300 ve üzeri..
  • DirectX Versiyon: DirectX 9.0c
  • Kaç GB HDD: 4.7 GB boş alan
  • Ses Kartı: DX9-destekli ses kartı
  • Girişler: Klavye, Mouse, Xbox 360 kontrol girişleri

Bully: Scholarship Edition kaç GB Bully oyununu bilgisayarınıza yüklemek için 4,7 GB sabit disk alanına ihtiyacınız var. PC’de Bully: Scholarship Edition sorunsuz oynamak için 1 GB RAM gerektirir. Bu donanım hemen hemen tüm modern bilgisayarlarda bulunur. Sonuç olarak bu oyunu tüm yeni nesil bilgisayarlarda sorunsuz ve akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz. Bully: Burs Sürümü için sistem gereksinimlerinin ayrıntılarını paylaştım. Dilerseniz F1 Manager 2022 veya eFootball 2023 için sistem gereksinimlerinin nasıl kontrol edileceğine dair makalelerimizi de okuyabilirsiniz.

Peki siz Bully: Scholarship Edition oyununu oynadınız mı? Oynadıysanız oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizlerle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir