Dünyanın en çok oynana mobil oyunları arasında yer alan Brawl Stars’ta Hollywood’a dair öğeleri içeren Brawlywood sezonu yakın zaman içerisinde yayınlanıyor. Supercell’in eşsiz özelliklere sahip olan Brawl Stars’ın yeni sezonunda pek çok karakter ve yenilik bulunuyor. Brawlywood yıldızı Lola’nın yeni karakter olarak yer aldığı güncelleme kapsamında oyuncuları yeni oyun modu, kostümler ve çeşitli özellikler bekliyor olacak. 

Brawl Stars’da Brawlywood sezonu başlıyor

Dünyanın en çok tercih edilen mobil oyunları arasında yer alan Brawl Stars evrenin Hollywood esintileriyle dolu “Brawlywood” sezonu yakın zamanda başlıyor. Supercell’in yıllardır popüler olmayı başaran oyunu Brawl Stars’ın yeni sezonu ile beraber oyuncular için yeni karakterler ve aynı zamanda pek çok yenilik sunuluyor. Brawlywood yıldızı Lola’nın yeni karakter olarak yer aldığı bu güncelleme kapsamında oyuncular yeni bir oyun modu ve pek çok eğlenceli kostüm karşılayacak. 

2 14

Mobil oyun dünyasının en başarılı oyunları arasında yer alan Brawl Stars’ın yeni sinematik sezonu Brawlywood 27 Ekim’de oyuncuların beğenisine sunuluyor Hollywood’dan esinlenen öğelere sahip olan Brawlywood sezonunda kendisine aşırı düşkün film yıldızı Lola avluya adım atıyor. Kromatik savaşçı Lola, sahte tilki kürkü ve oluşturduğu dublörü ile rakipleriyle zorlu bir mücadeleye giriyor. Lola ile beraber aynı zamanda 70. Kademede açılan Serseri Lola kostümü de oyunda bulunuyor. Surge Kong, Kaptan Crow, Squeak Avcısı Gale ve Yönetmen Buzz kostümlerinin yer aldığı Brawlywood sezonunda Jessie karakterinin modellemesi yeni bir hal alırken aynı zamanda Hırsız Kedi Jessie kostümü de yeni sezonda oyuncuların karşısına çıkıyor.

Brawl Stars oyuncuları Brawl Stars Dünya Finalleri’nde başarı elde edecek takımları doğru bir şekilde tahmin ederek aralarında Hırsız Kedi Jessie kostümünün de bulunduğu pek çok ödüle sahip olacak. Aynı zamanda oyuncular aynı ödüllere Brawlpass ile daha hızlı bir şekilde erişim sağlanabilecek. Brawlywood sezonu ayrıca yeni rozet ve animasyonlu rozetler ile de geliyor.

Brawl Stars’ta Cadılar Bayramı’na özel etkinlikler de yer alıyor

4 15

Brawl Stars’ta Cadılar Bayramı’na yönelik bir etkinlik gerçekleşmesi de unutulmadı. Cadılar Bayramı’na özel olarak tasarlanan tüm oyun modlarında oyuncuların yedi saniye kadar görünmez, yedi saniye kadar görünür olduğu bir mod oyunda yer alıyor. Bu mod ile oyuncular, macera sırasında yedi saniye görünürken yedi saniye de görünmez olurlar. Buna ek olarak yine Cadılar Bayramı’na özel Bataklık Gene, Hayalet Squeak, Başsız Stu ve Kont Pregula kostümleri Brawlywood sezonu ile beraber oyuncuların beğenisine sunuluyor. 

Android için Brawl Stars indir

iOS için Brawl Stars indir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir