Brandefense, siber güvenlik ve istihbarat alanında global markalara dijital risk koruma hizmeti sunan yerli bir girişimdir. Şirket, saldırı yüzey analizi alanında, açık saldırılara karşı otomatik keşif ve ve potansiyel risk değerlendirmesi sunuyor. Tehdit istihbaratı kapsamında yüzlerce kaynaktan sürekli bir veri alım gerçekleştirerek şirkete özgü veri sızıntısı istihbaratı hizmeti sağlıyor. Ayrıca Brandefense kurucu ortağı olan Hakan Eryavuz, dünyanın her tarafında siber saldırganları izleyip müşterilerinin bir adım önde olmalarını sağlıyor. Brandefense, kurum ve kuruluşlara yönelik oluşabilecek potansiyel riskleri en aza indirmeyi hedefliyor.

Brandefense yatırım turunu tamamladı

Brandefense 2,75 milyon dolarlık yatırım aldı
Brandefense 2,75 milyon dolarlık yatırım aldı

Bu başarılı girişim, yurt dışına açılma ve büyüme yolunda güçlü bir yatırım daha aldı. Geçtiğimiz sene 600 bin dolar ile ilk yatırımını alan Brandefense bu destekle Amerika’da şirketleşmişti. Şimdi ise Seri A öncesi turda 2,75 milyon dolar yatırım aldı ve bununla beraber dünyanın birçok bölgesine hızlıca açılmayı hedefliyor. 

Sabancı Ventures’in ev sahipliğinde gerçekleşen yatırım turunun katılanları arasında Vestel Ventures ortaklığıyla Tacirler Portföy Gelecek Etki Fonu, Teknoloji Yatırım A.Ş (TTGV), Ak Portföy, TechOne VC ve Finberg gibi markalar yer aldı. Brandefense son aldığı yatırım ile bilrlikte toplamda 3,4 milyon dolara ulaştı. 

Yatırım turunun sonucundan memnun olan  Brandefense CEO’su Hakan Uzun şu açıklamalarda bulundu: 

“Teknolojik gelişmelerin artmasıyla şirketler, çevrimiçi varlığını daha da genişletti. Bu genişleme neticesinde siber güvenlik hizmetleri sunan bir kuruluş olarak bize düşen sorumluluk da arttı. Bu sorumluluğu en iyi biçimde yerine getirmek için çalışmalarımıza devam ederken dijital riskleri minimize etme konusundaki kararlılığımızı sürdürerek kurum ve kuruluşların dijital tehditlere karşı daha hazırlıklı olmalarını sağlıyoruz. Türkiye’nin ötesine geçen etki alanımızla yurt dışında da önemli projelere imza atıyor, aldığımız yatırım ile büyüme potansiyelimizi daha da ileriye taşıyarak güçlü adımlar atmaya devam ediyoruz.” 

Brandefense’in son yatırımıyla beraber siber güvenlik alanında daha fazla yayılmasını ve globalde daha fazla projeye imza atmasını bekliyoruz. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir