BluTV ve Gain platformlarında, yeni vergi düzenlemelerinin yansımasıyla aylık abonelik ücretleri güncellendi.

Türkiye’deki dijital yayıncılık hizmetleri sağlayıcıları BluTV ve Gain, abonelik ücretlerini artırdı. Bu zammın arkasında özellikle vergi oranlarının yükselmesinin etkili olduğuna dikkat çekiliyor. Bu iki platformun güncellenen aylık abonelik ücretleri ise sırasıyla 99.90 TL ve 99 TL olarak belirlendi

BluTV ve Gain aboneliklerine gelen zamlar

En son zammı 2022 Eylül ayında gerçekleştiren BluTV, abonelik ücretlerini güncelledi. Gain platformu ise Premium üyelik hizmetinin ilk fiyatlandırmasını 21.90 TL yapmıştı. Yapılan yeni zamla beraber 49.90 TL olan BluTV abonelik ücreti 99.90 TL’ye çıktı. Gain’in aylık abonelik ücreti ise 34,99 TL’den 99 TL’ye yükseldi.

BluTV ve Gain abonelik ücretlerine zam geldi

BluTV’nin yıllık abonelikleri için geçerli olan aylık ücretleri, bu zammın etkisiyle 29.90 TL’den 49.90 TL’ye yükseldi. Hepsiburada Premium üyeleri hala BluTV’yi ücretsiz olarak kullanmaya devam edebiliyorlar. Öte yandan, Gain platformu, hem yeni kullanıcılar hem de Premium aboneliği olmayanlar için geçerli olmak üzere bir aylık abonelik fırsatını 1 TL’ye sunuyor.

Gelecek dönemde platformlara üye olmak isteyen kullanıcılar, bu güncellenmiş fiyatlandırma politikalarına göre ödeme yapacaklar. Aynı şekilde aylık abonelik planlarını yenileyecek olan kullanıcılar da yeni fiyat tarifeleri çerçevesinde işlem yapacaklar.

BluTV ve Gain abonelik ücretlerine zam geldi

Bu ayarlamalar, dijital yayın platformlarının talebinin yükselmesiyle birlikte içerik sağlayıcılarının giderlerinin arttığı bir dönemde yapıldı. Kullanıcılar için bu güncellenmiş ücretler, platformlardaki içerik kalitesi ve çeşitliliği ile yakından bağdaştırılıyor.

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir