Türkiye’de hizmet veren BluTV paket fiyatları zamlandı. BluTV üyelik ücreti 2022 itibariyle ikinci zammını da böylece almış oldu. İşte BluTV’deki son gelişmeler.

2015 yılında Doğan Holding çatısı altında kurulan ve kısa süre içerisinde yayın hayatına başlayarak dikkat çeken BluTV’de 2022 dönemi hareketli geçiyor. Haziran ayı içerisinde yapılan artışların ardından bir artış duyurusu daha geldi. Böylece BluTV üyelik ücreti 2022 yılı içerisinde iki defa yüksek oranda arttırılmış oldu.

Blutv üyelik ücreti 2022 – Güncel fiyatlar

BluTV üyelik ücreti 2022
BluTV üyelik ücreti 2022 itibariyle arttı.

Platformda üyelik haziran ayında yapılan artış sonrasında 34,90 TL’ye yükselmişti. Yeni zam sonrasında ise bu fiyat 49,90 TL oldu. Platformu izlemek isteyenlerin her ay 50 TL gibi bir ücreti karşılaması gerekiyor. Bu artışla birlikte tüm fiyatlarda ve paket seçeneklerinde de güncellemeye gidildi. Yıllık paket almak isteyenler için Blutv üyelik ücreti 2022 itibariyle 358,80 TL. Aylık ise 29,90 TL’ye geliyor ve normal pakete göre 240 TL’lik bir tasarruf sağlanabiliyor. Blutv üyelik ücreti ne kadar konusunda soru işaretlerine sahip olan kullanıcılar için de yapılan açıklama net bir cevap sundu. 2022 genelindeki BluTV abonelik fiyatları ise şöyle;

 BluTV abonelik ücreti2022 başlangıç fiyatıHaziran zammı sonrası güncel fiyatEylül zammı sonrası güncel fiyat
Aylık29,99 TL34,90 TL49,90 TL
Yıllık190,80 TL274,80 TL358,80 TL
BLU TV abonelik ücretleri

Blutv yeni üyelik ücreti ne zaman geçerli olacak?

20 Eylül tarihinden önce oluşturulan tüm üyeliklerde yeni fiyatlar bir sonraki ödeme tarihinde geçerli olacak. Yeni üyeliklerde ise yeni fiyatlar geçerli.

Blutv abonelik iptali nasıl yapılır?

Artan fiyatlar ya da farklı gerekçeler ile aboneliğini sonlandırmak isteyenler için Blutv abonelik iptali desteği sağlanıyor. Bunun için kullanıcıları mobil uygulamalar üzerinden herhangi bir işlem yapamayacağının bilinmesi gerekiyor. Blutv abonelik iptali için sadece PC ve mobildeki tarayıcılar üzerinden işlem yapılabiliyor. Blutv abonelik iptali nasıl yapılır konusunda bilginiz yoksa aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

  • Blutv sisteme tarayıcı üzerinden erişin ve oturum açın.
  • Ardından hesabım sayfasına giriş yapın.
  • Hesabım sayfasının en altında yer alan iptal et butonuna tıklayın.
  • Açılacak yeni sayfada iptal sebebini seçin ve iptal et butonuna tıklayın.

İlgili işlemleri hem aylık hem de yıllık Blutv abonelikleri için yapabilirsiniz. Ücret iadesi olmayacağı gibi sadece yenileme işlemleri iptal edilmektedir. Satın alınan abonelik kapsamında ise süre tamamlana kadar platformdaki içerikler izlenebilmektedir.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir