BluTV aboneliğinizi nasıl iptal edeceğinizi merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. İşte BluTv hizmeti aboneliğinizi iptal etmek için yapmanız gerekenler;

BluTV üyeliğimi nasıl iptal edebilir? Birçok kullanıcının kullandığı dijital televizyon hizmetini devre dışı bırakma işlemi çok basit ve kullanışlı bir şekilde yapılabilmektedir. Bu işlemi tamamlamak için sadece birkaç adım yeterlidir.

Tanınmış bir dijital yayın hizmeti olan BluTV, 10.000 saatin üzerinde film, dizi, belgesel ve program sunuyor. Oldukça geniş bir içerik kütüphanesine sahip olan hizmet, aynı zamanda seri ve kişiye özel programlar da içeriyor. Bu yapımlar arasında BÖRÜ, 2039, Saygı, Doğu, Renkli Düşler Oteli ve Karsus odası gibi içerikler yer alıyor.

BluTv Türkiye’deki pazar payıyla Netflix’i geride bıraktı

2015 yılında internet kullanıcılarına sunulan dijital yayın hizmetleri birden fazla platformda izlenebilmektedir. Örneğin, BluTV’deki içeriği bilgisayarda, akıllı telefonda, tablette veya akıllı TV’de izleyebilirsiniz.

Ulusal dijital yayın platformunda çok sayıda başarılı yerli ve yabancı içeriğin yanı sıra canlı izleme özelliği de bulunuyor. Bu özellik sayesinde Habertürk, CNN Türk, NTV ve FOX gibi TV kanallarını platformda izlemek çok kolay.

Altyazı ve dublaj seçeneklerinin bulunduğu platformda içerikler HD kalitesinde sunulmaktadır. 7 günlük ücretsiz deneme sürümünü içeren hizmet, ücretli bir abonelik planı da sunuyor. Platforma üye olan kullanıcılar, belirli bir süre sonra üyelikten çıkmak isteyebilirler.

Hizmete abone olan kullanıcıların iptal etmek için sadece birkaç adımı vardır. Bu adımlar takip edilirse işlem tamamlanmış olur ve abonelik iptal edilir. Peki, bu süreçte atmanız gereken adımlar nelerdir?

BluTV üyeliğimi nasıl iptal edebilir?

  • Web tarayıcısını açın.
  • BluTV’nin resmi web sitesini ziyaret edin.
  • Sağ üst köşedeki “Üye Girişi”ne tıklayın.
  • Hesabınıza giriş yapın.
  • ‘Hesabım’ sayfasına gidin.
  • İptal düğmesini tıklayın.

Tarayıcıyı açtıktan sonra, Blue TV adlı dijital yayın platformunun resmi web sitesine erişin. Web sayfasının sağ üst köşesindeki “Sign Up Login” seçeneğine tıklayın. Bu işlemi tamamladıktan sonra e-posta bilgilerinizi ve şifrenizi alanlara girin ve hemen “Giriş” seçeneğini seçin.

‘Giriş’e tıkladıktan sonra hesabınıza giriş yapacaksınız. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra “Hesabım” sayfasını göreceksiniz. Açmış olduğunuz sayfada Logout butonuna tıklayarak çıkış işlemini tamamlayabilirsiniz.

Aboneliğinizi iptal etmediğiniz takdirde otomatik yenileme gerçekleşir. Aboneliğinizi bir sonraki ay veya yılda iptal ettiğinizde, abonelik için ücretlendirilmez ve ödeme yaparak hesabınızı yeniden etkinleştirmediğiniz sürece sizden ücret alınmaz. İptal edilen abonelik için fatura döneminin sonuna kadar içerikleri izlemeye rahatlıkla devam edebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir