Hayranların yarattığı projeler, PlayStation’ın en popüler özel oyunlarından biri olan Bloodborne’u engelliyor. PS1 grafikleriyle Bloodborne artık PC’de.

From Software’in Gotik korku RPG’si Bloodborne, artık PC’de hayran yapımı bir PS1 sürümü olarak mevcut. BloodbornePSX, 90’ların sonlarında PC oyuncuları için piyasaya sürülen bir oyundan bekleyeceğiniz tüm düşük çözünürlüklü dokular ve bloklu ortamlarla klasik bir PlayStation oyunu tarzında Soulslike bölümleri yeniden yaratıyor. PS1 grafikleriyle Bloodborne PC’nizde.

PS1 grafikli Bloodborne’nin PC sürümü çıktı

Demake’in yaratıcısı ve bağımsız stüdyo Heartstrings’in baş programcısı Lilith Walther, Twitter’da yayınlanan oyunun pikselli ve yeniden boyutlandırılmış görüntülerini gösteren bir fragmanda bunu duyurdu. Oyun sadece 13 ay için geliştirildi ve yapım online olarak ücretsiz olarak yayınlandı.

BloodBorne Tanıtım Videosu – E3 2014

Fragman, canavar ve Peder Gascoin arasındaki ilk bölümün savaşını gösteriyor, ancak oyunun uzunluğu bilinmiyor.

Promosyon öğesi ayrıca “10 benzersiz avcı silahı” bulacağınızı belirtir. Bir sorununuz varsa kullanabileceğiniz birkaç oyun hilesi bile var. PS1 oyun tarzı kapağıyla öne çıkan bu proje, gamepad desteği de sağlıyor.

BloodBorne Tanıtım Videosu – E3 2014

Dürüst olmak gerekirse, Walther’in iletişim şekli çok etkileyici. Sadece iki patronun orijinal hareket setini yeniden yaratmakla kalmadı, aynı zamanda Bloodborne’un çarpık Gotik atmosferini birkaç çokgenle koruyabildi. Söz konusu projenin Sony ve From Software tarafından korsanlık teşkil etmediğini umuyoruz.

FromSoftware, Bloodborne’un 2015’te piyasaya sürülmesinden bu yana Shadows Die Twice ve Elden Ring gibi birçok projede yer aldı. Tüm beklentilere rağmen, başarılı bir stüdyonun Bloodborne için bir devam filmi yayınlayıp yayınlamayacağı belli değil. Bunun yanı sıra oyunun sistem gereksinimleri hakkında da henüz bir açıklama yapılmadı.

Oyun hakkındaki gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bloodborne’un devamını görmek ister misiniz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir