Süper kahraman oyunlarını seven oyunseverleri heyecanlandıran bir iddia ortaya çıktı. Açık dünya bir Black Panther oyununun geliştirilmekte olduğu söyleniyor.

Dikkatinizi çekebilir: En çok sevilen en eski PC oyunları

Bu Marvel Evrenini seven oyuncular için oldukça önemli bir gelişme. Bir iddiaya göre şu anda bir Black Panther oyunu geliştiriliyor. Oyunun açık dünya türünde olacağı öne sürüldü. Jeff Group’un iddiasıyla ilgili merak edilen detaylar haberimizde.

Süper kahraman oyunlarının sayısı artmaya devam ediyor. Daha önce Marvel’s Spider-Man, Batman Arkham serisi, Deadpool, Injustice: Gods Of Us veya Marvel’s Avengers dahil olmak üzere birçok oyun piyasaya sürülmüştü.

Geliştirilmekte olan Süper kahraman oyunları arasında Suicide Squad: Kill Justice League, Gotham Knights, Marvel Spider-Man 2 ve Marvel Midnight Suns yer alıyor. Jeff Grub’a göre şu anda geliştirilmekte olan süper kahraman yapımlardan biri de Black Panther.

Black Panther oyunu geliştiriliyor

Grub, Black Panther’in şu anda geliştirilmekte olduğunu iddia ediyor. Sızdırılan bilgilere göre, açık dünya oyun projesi eski Monolith Başkan Yardımcısı Kevin Stephens tarafından yönetiliyor. Electronic Arts’ın (EA) dünya çapında birçok insanı şimdiden heyecanlandıran bir çalışmanın yayınını devraldığına inanılıyor.

Projenin henüz geliştirme aşamasında olduğu söyleniyor. Yani oyunun daha gidecek çok yolu var. Bu bilgi, açık dünya video oyununu oynayabilmek için uzun bir süre beklememiz gerekeceği anlamına geliyor.

Oyuncuların ilgisini çekmeyi başaran oyunun sadece tek oyuncu moduna sahip olacağı iddia edildi. EA tarafından yayınlanan bir video oyununun çok oyunculu modunun olmaması garip gelebilir ancak Star Wars Jedi: Fallen Order gibi sadece bir oyuncu moduna sahip olan örnekler de bulunuyor.

Star Wars Jedi: Fallen Order, dünya çapında birçok oyuncu tarafından yüksek puan almış ve birçok olumlu eleştiri alan bu oyun da ödüle layık görülmüştü. EA, Fallen Order’ın Black Panther’daki başarısını sürdürmek istiyor gibi görünüyor.

Şu anda Project Rainier olarak adlandırılan proje, EA Seattle stüdyosu tarafından geliştiriliyor. Black Panther’in ne zaman yayımlanacağı ya da oyunun ne zaman beta sürmünün yayımlanacağı gibi bilgiler henüz bilinmiyor. İlerleyen günlerde oyun hakkında daha fazla bilgi sahibi oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir