JBL’in oyuncuların deneyimini en iyi şekilde geliştiren serisi Quantum’a bir yeni kulaklık daha ekledi. Konuyla ilgili olarak yapılan yeni tasarım Quantum 350 gelişmiş düzeyde kablosuz kulaklık konforunu yaşatıyor. Ergonomik yapısı ile dikkatleri üzerine toplayan bu ürün ile uzun süreli kullanımlarda rahatlık sağlanıyor. Bunun yanı sıra JBL Quantum 350, 22 saate kadar süren pil ömrü ile kesintisiz oyun keyfi sunuyor. 

17 3

Kulaklık, hoparlör ve benzeri teknolojik ürünleri ile adından söz ettiren JBL, kullanımı keyifli ve kulak yapısına uygun Quantum 350 modelini kullanıcıların beğenisine sundu. Oyuncular için mümkün olabildiğince en iyi sesi sunan Quantum 350, 22 saatlik pil ömrü sayesinde oyun sırasında kullanıcıların deneyimini daha da üst düzeye çıkarıyor. Yaklaşık olarak 5 dakikalık bir şarj ile 1 saatlik kullanım ömrü sunan, USB Type C ile oyun oynarken de şarj edilme imkanı sunuyor.

Daha geniş çaplı ve son derece gerçekçi bir mekansal ses alanı sunan JBL Quantum ENGINE özelliğine sahip JBL Quantum 350, sessize alma özelliğine sahip olan ve çıkarılabilir mikrofonu ile kullanışlı seçenekler sunuyor. Konforlu ve son derece hafif yapısı ile kullanıcılar için rahat bir oyun deneyimi sunan kulaklık yenilikçi teknoloji özellikleri ile oyun severlere geniş bir alan sunuyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir