Geçen yıl g2m şirketini devralarak Türkiye’de Ev Dışı Tüketim Sektörü’nde lider olan Bizim Toptan “Zirvede Biz Varız” sloganıyla gündeme oturdu!

Türkiye’de Ev Dışı Tüketim Sektörü’nde lider olan Bizim Toptan yine ANFAŞ 30. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’nda şık bir sloganla gözüktü.  “Zirvede Biz Varız” diyerek kendisini bir defa daha gösterdi. Türkiye’nin en büyük ve erişilebilir organize toptan marketi olan Bizim Toptan, 2023 sonunda 316 milyar TL’ye ulaşan EDT sektöründe açık ara lider konumunu güçlendirdi. Bu başarı, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, 2023’te EDT sektörünün cirosunun 316 milyar TL’ye ulaşması ve ülkedeki istihdamın beşte birini oluşturmasıyla daha da anlam kazanıyor.

Bizim Toptan, 40 yılı aşkın Ev Dışı Tüketim sektörü tecrübesine sahip g2m şirketinin hisselerini Yıldız Holding’den devralarak sektördeki rakipleriyle arasındaki farkı daha da artırdı. Bu önemli birleşme, şirketi açık ara lider konumuna getirdi. “Zirvede Biz Varız” sloganı, ANFAŞ 30. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’nda bu liderliği vurgulayarak büyük ilgi topladı. Bizim Toptan, ülke ekonomisi ve istihdama büyük katkı sağlayan devasa EDT sektöründe, g2m birleşmesiyle açık ara lider konuma gelerek kritik bir öneme sahip oldu.

6-9 Şubat tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen fuarda geniş ve etkileyici stantlarıyla boy gösteren Bizim Toptan ve g2m, birleşmeleriyle daha da zenginleşen ürün ve hizmet portföyleri ile ulusal ve uluslararası ziyaretçilere tanıtıldı. Bizim Toptan CEO’su Hüseyin Balcı ve g2m Genel Müdürü Furkan Akiner, fuar katılımcılarıyla bir araya gelerek şirketlerin faaliyetleri hakkında detaylı bilgi paylaştılar.

Bizim Toptan CEO’su Hüseyin Balcı, güç birliği yaparak sektörde sinerji oluşturduklarını belirterek, “Bizim Toptan olarak ülkemizin pazar erişimi en yüksek, en fazla işletmeye dokunan, en yaygın organize toptan marketiyiz. Bizim Toptan’ın CEO’su Hüseyin Balcı, “40 yılı aşkın EDT kanalı deneyimimizle güçlenen konumumuz, g2m’nin geniş satış ve distribütörlük ağıyla birleşmesiyle daha da sağlamlaştı. Yeni düzenleme ile EDT kanalında net bir lideriz. Bu fuara geniş ürün yelpazemizle katılarak sektör paydaşlarıyla buluşmak bize büyük mutluluk veriyor.” şeklinde konuştu.

 Bizim Toptan'ın CEO'su Hüseyin Balcı, "40 yılı aşkın EDT kanalı deneyimimizle güçlenen konumumuz, g2m'nin geniş satış ve distribütörlük ağıyla birleşmesiyle daha da sağlamlaştı.
Bizim Toptan

EDT Sektörü Hakkında: TÜİK verilerine göre ülkemizde 2023 yılında EDT sektörünün toplam cirosu 316 milyar TL olarak gerçekleşmiş olup; EDT sektörü Türkiye’deki toplam istihdamın yüzde 21,2’sini oluşturmakta ve EDT sektöründeki İşletmelerin cirodaki pazar payı yüzde 25,3 olarak gözükmektedir. Google Haritalarda kayıtlı otel/restoran/kafe – kafeterya/catering ve unlu mamul işletmeleri incelendiğinde aktif 615 Bin EDT noktası bulunmaktadır.

Bizim Toptan g2m’in Hisselerini Devralıyor!

Bizim Toptan’ın g2m’nin hisselerini devralmasıyla iki şirket, güçlerini birleştirerek daha güçlü bir şekilde faaliyetlerine devam edecek. g2m’nin hukuki yapısı korunacak ve iki şirketin öz markalı ürün portföyü, müşteri erişimi, depolama, tedarik ve lojistik yeteneklerinin birleşimi ile birlikte g2m’nin distribütörlük ağı, Bizim Toptan’ı EDT sektöründe belirgin lider konumunu daha da güçlendirmeye taşıdı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir