Kripto para borsaları arasında önemli bir yeri olan Bithumb, güvenlik için yeni bir karar aldı. Bu karar doğrultusunda doğrulanmış cüzdanlara kripto para aktarıma işlemlerine izin verilmeyecek.

Kripto para borsası olarak adından söz ettiren Bithumb, yapmış olduğu açıklama ile beraber kullanıcıların kripto para varlıklarını doğrulaması yapılmış olan özel cüzdanlara aktarılmasına izin verilmeyeceği dile getirildi. Borsa, 27 Ocak’tan itibaren kullanıcıların bu konu ile ilgili olarak gerekli olduğu düşünülen işlemleri gerçekleştirmemesi durumunda para gönderme işlemlerine de engel getirilecek. Aynı zamanda yapılan açıklamada, kayıt işleminin gerçekleşmesi için kullanıcıların ek bir kimlik doğrulamasından geçmesi gerektiğinin de altı çiziliyor.

21 5

Bithumb, doğrulanmamış cüzdanlara karşı önlem aldı

Güney Kore merkezli kripto para borsası Bithumb, kullanıcıların kripto para varlıklarını doğrulanması yapılmamış özel cüzdanlara çekmelerine izin vermeyecek. Borsa bu konu ile ilgili olarak kullanıcılara kimlik doğrulama işlemlerini gerçekleştirmeleri için iki gün kadar bir süre tanıdı. Bithumb borsasının bu şekilde bir hamle yapması ile Güney Kore’de doğrulanmamış cüzdanlara kripto para çekmeye yasak getiren dört büyük borsadan biri oldu. Hatırlatma yapmak gerekirse, Güney Kore’deki diğer büyük borsalar arasında yer alan Coinone da yakın zaman içerisinde benzer bir politika uygulayacağını belirtmişti. 

GM Watch tanıtıldı! İşte yeni akıllı saatin özellikleri

Bithumb borsasının geliştirdiği bu politikasında, kullanıcıların yalnızca kendi özel cüzdanlarını kaydedebilecekleri dile getiriliyor. Bunun yanı sıra Upbit ve Korbit borsaları da bu politikayı takip ediyor. Fakat Upbit ve Korbit borsaları bu konuyla ilgili herhangi bir değişiklik yapmadığını da belirtmek gerekir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir