Son dönemlerde yeniden yükselişe geçen kripto para birimi Bitcoin’in piyasa değeri tüm zamanların en yüksek değerine ulaşarak 1,211 trilyon dolara yükseldi.

Kripto para borsalarının tuttuğu Bitcoin rezervlerinin ise son üç senenin en düşük seviyesine çekildiği açıklandı. Bitcoin’in rekor seviyesi hala  64.850 dolardan yüzde 2,2 düşük seviye der almakta.

Bitcoin’in piyasa değeri 1,21 trilyon doları geçti

Geçtiğimiz günlerde piyasaya rekorunu kırmaya çok yaklaştığı belirtilen Bitcoin bugün rekorunu kırmayı başardı. Ünlü analist Dylan LeClair, resmi Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla Bitcoin piyasa değerinin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1,206 trilyon doları aştığını ve 1,211 trilyon dolara ulaştığını açıkladı.

Bitcoin ETF onayı beklentileriyle 65.000 dolara yöneldi

Bugüne dek piyasaya değerini en yüksek seviyeye çıkarmayı başaran Bitcoin’in 64.850 dolarla tarihi zirvesine çıktı. Piyasanın lider kripto para birimi Bitcoin şuanda 63.917 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Santiment’in paylaştığı verilere göre, Bitcoin günde bir milyonun üzerinde aktif cüzdanla yeni bir rekor kırmayı da başarmış durumda. Yatırımcılar kripto para birimini uzun vadeli depolama için soğuk cüzdanlarına çekerken, borsalardaki BTC rezervleri ise üç yılın en düşük seviyesine gerilemiş durumda.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir