Emtia Gurusu Mike McGlone, 2025 yılında Bitcoin’in yüz bin dolar olacağı iddiasında bulundu. 

Kripto para birimi uzun süredir konsolide olmasına rağmen yeni yıla yükseliş notuyla başladı. Bloomberg’in kıdemli stratejisti Mike McGlone, Bitcoin hakkında düşüncelerini paylaştı.  

Bitcoin

McGlone, 2025 Yılına Kadar Bitcoin’in 100 Bin Dolar Olacağı İddiasında Bulundu

Emtia stratejisti McGlone, 30 Ocak’ta yayınlanan bir röportajda, diğer adıyla Wolf of All Streets Scott Melker’a açıklamalarda bulundu. Kısa vadede kripto paraların henüz yükselişe geçmediğini dile getiren McGlone, Bitcoin için de önemli bir itirafta bulundu. McGlone’a göre, Bitcoin önümüzdeki yıllarda altı haneli sayılara ulaşacak.

McGlone, “Korelasyonların hepsi neredeyse birebir gitti, kesinlikle düşüş yolunda ve bu yıl tekrar yükseldi ve ana öncü gösterge kripto oldu. Dolayısıyla bu bakış açısıyla, henüz kısa vadede kripto paralarda yükselişe geçemiyorum.” açıklamasıyla genel olarak piyasa hareketlerini değerlendirdi. 

Bitcoin’in önümüzdeki birkaç yıl içinde, muhtemelen halving civarında, belki 2025’te 100.000 dolara ulaşmasını bekliyorum.” açıklamasıyla McGlone, gelecekte Bitcoin’in en yakın rakibi olan altından daha iyi performans gösterebileceğini belirtti. 

Kripto Sarsıntısı, Uzun Vadeli Başarı Mı Demek? 

Emtia gurusu McGlone’a göre, piyasadaki son büyük sarsıntı piyasayı temizledi. Ayrıca piyasa bazı kötü oyunculardan kurtuldu. Ne yazık ki bu süreçte bazı masumlar incindi. Bu açıklamalar doğrultusunda McGlone, bu sarsıntının piyasayı gerçekten uzun vadede temizlediğini yineledi. 

Mayıs 2024’te gerçekleşmesi planlanan, oluşturulan her blog için  3.125 BTC’ye ve daha da yarıya indirilen halving etkinliği, Bitcoin açısından önemli bir etkinlik olarak kabul ediliyor. Bunun sebebi ise, bu etkinliğin önemli bir fiyat pompasını etkileyebilecek kritik bir olay olması. 

Emtia uzmanı, aralık ayında Bitcoin için “sıcak bir büyü” öngörüsünde bulundu. Bitcoin’in 2023’te rallisine devam edeceğini, potansiyel olarak finansal piyasalardan daha iyi bir performans göstereceğini öne sürdü.  

Bitcoin’in Fiyat AnaliziMcGlone’ın bu iddialarını yayınladığı sırada Bitcoin 22,898 dolardan işlem görüyordu. Bu bir önceki haftaya göre %0,39 ve ondan önceki haftaya göre de  %0,38’lik bir düşüşü temsil ediyordu. Buna rağmen Bitcoin otuz gün öncesine göre %38,44’lük kayda değer bir kazanç sağladı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir