Twitter’da PlanB kullanıcı adıyla bilinen ünlü kripto para analisti, Bitcoin’in yeni fiyat rekorunu kıracağına dair bilgiler aktarıldı. Öyle ki hazırlanan grafikler bu analizi destekler niteliktedir. 

Bitcoin Stok Akış Modeli’nin yaratıcı olarak adından söz ettiren kripto para analisti PlanB, geçmiş verileri baz alarak hareke ettiği kripto para birimlerinin halihazırda bulunan piyasaya döngüsü içerisinde şu an için zirvesini kaydetmediği belirtildi. Twitter’de yaklaşık 1,6 milyon takipçisi bulunan PlanB, 69 bin dolar kadar son zamanların en yüksek seviyesi rekorunun mevcut döngüde Bitcoin’in zirvesi olmayacağı belirtildi. PlanB Twitter resmi Twitter hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı;

“Bu döngü için 69 bin dolarlık seviyenin en yüksek seviye olduğunu düşünmüyorum”

Zira PlanB’ye göre 69 bin dolar seviyesine gelen Bitcoin’in zirvesi olsaydı çok daha farklı sonuçlarla karşılaşmak mümkün olacak. Başarılı kripto para analisti eğer ayı piyasasına girmiş olsaydık lider kripto para biriminin 200 haftalık ortalamanın yani 18 bin doların altında inerek 14 bin dolara kadar düşebileceğinin altını çizdi. Fakat bu düşünceye rağmen PlanB Bitcoin’de bu derece büyük bir düşüş yaşanmasını beklemiyordu. Güncel olarak bakıldığında lider kripto para birimi Bitcoin, 48 bin dolar seviyesinden işlem görüyordu. Bitcoin ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. Yakın zamanda daha verimli bilgiler elde edilebilir gibi gözüküyor. Bunun için biraz daha beklemek gerekecek. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir