Dünyanın en büyük kripto para birimlerinden birinin kurucu ortağı, Bitcoin fiyat tahminiyle onu şaşırttı. Cryptocurrency alıcıları bu tarihin farkında olmalıdır. Son yılların en büyük yatırım araçlarından biri olan bitcoin fiyat tahmini. Bu durum yatırımcıları endişelendiriyor gibi görünüyor.

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birinin kurucu ortağı, Bitcoin’in bir ayı piyasasına (teknik olarak bir ayı piyasası) girdiğini ve bir sonraki boğa piyasasının (zorba piyasası) 2024’ün sonlarına veya 2025’in başlarına kadar gelmeyeceğini söyledi.

Bitcoin fiyat tahminleri 2025 yılına dikkat çekiyor

Huobi kurucu ortağı Du Jun yaptığı açıklamada, Bitcoin’in kripto para ağındaki “hauling” adı verilen teknolojik bir değişimden etkilendiğini söyledi. Bilmeyenler için halving, işlemleri doğrulamak için ödüllendirilen kripto madencilerinin sayısını azaltmak anlamına geliyor. Son iki yarı 2016 ve 2020’de gerçekleşti ve analistler 2024’te bir yarı daha bekliyorlar.

Bitcoin, 2022’ye en kötü başlangıcını yaptı

Bitcoin fiyat tahmini 2025’e dikkat çekiyor Hobi ortağı Dow Haziran, 2017 ve 2021’de bitcoin’de benzeri görülmemiş bir yükselişe yol açan yarı kârlı bir boğa piyasası olduğunu söyledi. Bu nedenle, bir sonraki büyüme eğiliminin 2024’ten bir yıl sonra gerçekleşeceğini söyledi.

Çin kripto para borsası Huobi’nin kurucu ortağı olarak bilinen Jun, aynı zamanda Bitcoin tahminleriyle yatırımcıları gülümseten bir isim. Bu nedenle kripto paralara yatırım yapanların bu tarihe dikkat etmesi gerekiyor. Jun’a göre, bu döngü devam ederse, şu anda bir ayı piyasasının erken aşamalarında. Jun’un açıklaması şu şekilde;

“2024’te halving olacağını bilmemize rağmen tam olarak tahmin etmek gerçekten zor, çünkü piyasayı da etkileyebilecek pek çok başka faktör var. Bu döngünün ardından, Bitcoin’de bir sonraki boğa piyasasını karşılamamız 2024’ün sonundan 2025’in başına kadar olmayacak”

Kripto para fiyatları, Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesi olan yaklaşık 69.000 $’a ulaştığı Kasım ayından bu yana önemli ölçüde düştü. Coinbase’de %1,8 düşüşle 37.683 dolara düşen Bitcoin’in piyasanın bütünü üzerinde olumsuz etki yarattığını belirtmek gerekiyor.

Uyarı: Bu bir yatırım tavsiyesi yazısı değil, bilgilendirme içeriğidir.

Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir