Bitcoin USD, Salı günü yani bugün sabahın erken saatlerinde güne dikkat çekici bir şekilde başladı. 

Bitcoin (BTC), günün erken saatlerinde 21.000 doların üzerinde fiyatlandı. Direnç bölgesine yakın noktalarda hareket eden lider kripto para BTC, henüz yukarı yönlü bir hareketlenme yaşamadı. Bitcoin USD, 21.000 dolar seviyesinde hareket ederken, Kasım ayından bu yana 1 trilyon doları sınırı aşıldı. BTC, geçtiğimiz takvim haftasına göre ise %22,9 artışla Hong Kong’da %1,4 artış yaşadı. Alternatif kripto varlıkların lideri olan Ethereum ise son 7 gün içerisinde %18,5 oranında artış yaşayarak 1,570 dolar seviyesine ulaştı. 

Bitcoin USD yeni direnci kırabilir mi?

mcdonalds metaversede yerini aldi

Son bir hafta içerisinde ciddi bir direnç noktasının üzerine çıkan Bitcoin, son günlerde kazanımlarını azaltmış gözüküyor. Gelecek direnç bölgelerini zorlamaya çalışsa da ciddi direnç bölgeleri olması sebebiyle zorlanıyor. Yatırımcılar günlük grafik takiplerinde en çok da Golden Cross hareketinin yaşanmasını bekliyor. Ancak düşüncelere göre bu hamle için biraz daha zaman vardır. 

BTC’nin 21.500 direncini aşmaması halinde yavaş yavaş geri dönme ihtimali vardır. Fiyati küçük bir direnç bölgesi olan 21.250 dolar, dün bir kez daha kırdı ancak üzerinde sabit kalamadı. Bitcoin USD’de esas kırılması gereken direnç bölgesi 21.500 dolar seviyesidir. 

Bitcoi’de son durum nedir?

Bitcoin USD, dün en yüksek 21.450 dolar üstüne çıkarak son bir hafta içerisinde en yüksek seviyeye ulaştı. Bazı borsalarda ise rakamlar 21.500 direncine dokundu. Lider kripto para Bitcoin dün bu seviyelerde hareketli dakikalar yaşarken, ardından yavaş yavaş geriledi. Şu an ise lider kripto 21.193 dolar seviyesinde hareket ediyor.

Bitcoin aylar sonra korku seviyesinden ayrıldı! Bitcon’inde son durum nedir?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir