WhatsApp’ın son Beta sürümünde keşfedilmiş olan yeni bir özellik, aynı cihazda birden fazla WhatsApp hesabını kullanmanın yakın zamanda mümkün olacağını gösteriyor. Bu yeni özellik ile birlikte, tek bir cihazda birden fazla WhatsApp hesabını kullanma imkanı sağlama durumunda olacak.

WhatsApp’ın Companion Mode özelliğinin gelmesi ile tek bir hesabı dört farklı cihazda kullanabilmek mümkün hale gelmişti. Şimdi ise WhatsApp, kullanıcılarına bu durumun tam tersi bir deneyim sunarak aynı cihazda birden fazla hesap kullanabilme özelliğini getiriyor.

whatsapp-dunya-capindaki-kullanicilar-icin-resmi-proxy-destegini-baslatiyor

Aynı cihazdaki profiller arasında geçiş yapma durumu sağlanacak

WABetaInfo’nun belirttiğine göre, Android için yayınlanan son beta sürümünde keşfedilmiş olan bu özellik, kullanıcılara “aynı cihazdaki profiller arasında geçiş yapma” imkanı sunacak. Bu özelliğe bakıldığı zaman, Instagram gibi diğer Meta’ya ait sosyal medya platformlarında olduğu gibi çalışacak. Uygulamanın alt kısmında mevcut hesaplar listelenecek şekilde oluşturulacak ve yeni hesap eklemek için bir açılır pencere görüntülenecek. Kullanıcılar, bu listede görünen hesaplar arasında kolayca geçiş sağlayabilecekler

Bu yeni özellik, kullanıcıların farklı WhatsApp hesaplarını aynı cihaz üzerinde yönetmelerini ve daha pratik bir deneyim yaşamalarını sağlayacak şekilde geliştirilmiş olduğu görülüyor. Birden fazla hesaba sahip olan kullanıcılar, aynı cihazda geçiş yaparak her bir hesabı tek cihaz fakat ayrı ayrı alanlarda kullanabilecekler.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir