HBO, bir sonraki Game of Thrones dizisinin konusuna karar vermiş olabilir. House of the Dragon dizisiyle tekrardan hayranların ilgisini toplayan Game of Thrones evreni, yeniden hayranlarının karşısına çıkacak gibi görünüyor. Ortaya atılan iddialara göre HBO, dizinin konusunu belirledi bile.

Variety’ye gelen bilgilere göre HBO, bu sefer de dizide Westeros’u fetheden Aegon I Targaryen ve kardeşlerinin hikayesini ele alacak.

Game of Thrones’da Targaryen hikayesi devam ediyor

House of The Dragon

Orijinal, A Song of Ice and Fire ( Buz ve Ateşin Şarkısı) hikayesinden 172 yıl önce, Targaryen Hanedanı’nın zirve dönemini konu edinen House of Dragon, dünya çapında büyük beğeni toplayarak milyonlarca izleyici kazanmıştı. House of Dragon bu başarıyla beraber neredeyse Game of Thrones ‘un yakaladığı başarıya ulaştı. Hayranların Targaryenlara olan ilgisinin farkında olan ve bu ilgiyi kaybetmek istemeyen HBO, yeni dizide de Targaryen Hanedanı’nın hikayesini anlatmak istiyor.

Targaryen

HBO yeni dizide, Daenerys Targaryen’den yaklaşık 300 yıl önce 3 tane devasa ejderha ile birlikte Wasteros’a gelerek 7 krallığı birleştirdiği bilinen Fatih Aegon’un hikayesini konu edinmek istiyor olabilir.

Fakat yeni dizi, House of Dragon dizisi bitmeden ortaya çıkmayacak gibi görünüyor. HBO, Game of Thrones dizisinin son sezonunda hayranlarından aldığı tepkilerden sonra daha temkinli ilerleyebilir. Yeni dizi, Aegon Targaryen hakkında büyüleyici bir hikaye olarak karşımıza gelecek olsa da bu heyecanlı bekleyiş birkaç yılı bulabilir.

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir