E-ticaret platformu Binomo, yatırım ve sanat dünyasını bir araya getirmeyi planlıyor. Türkiye’nin önde gelen müzisyenlerinden Ayaz Erdoğan ve Tuğba Yurt ile işbirliklerini geçtiğimiz aylarda yapan platform bu sefer ellerini sanat ve yatırım için sıvıyor.

Dünya çapında aktif kullanıcı sayısı 1 milyonu aşan platform, Türkiye’nin yüzyılı için “Binomo Cumhuriyet’in 100. Yılını coşku ile kutluyor! Sen de Binomo’ya katıl, 100. Yılın işlem süperstarı ol!” konumlandırmasıyla Ayaz Erdoğan ile müzik iş birliği oluşturdu.

E-ticaret platformu Binomo, yatırım ve sanat dünyasını bir araya getirmeyi planlıyor.

Binomo’dan güçlü iş birlikleri geliyor 

Güçlü konumu için etkileyici iş birlikleri gerçekleştiriyor ve bilinirliğini arttırıcı projelerini hanesine ekliyor. Önümüzdeki günlerde birçok alanla projeler geliştireceği umuluyor.

Geçtiğimiz aylarda Binomo ile ortak çalışan Ayaz Erdoğan, proje hakkında şöyle açıklamalarda bulundu: 

“Binomo ile gerçekleşen özel iş birliğimizle sadece bir müzik projesi olmaktan da öte, Türkiye’nin 100. Yılına adanan anlamlı bir projeye imza atmamıza vesile oldu. Böylesine büyük bir günü, bu özel projeyle kutlamaktan dolayı gurur doluyum. Bu değerli projenin hayata geçmesine olanak sağlayan Binomo’ya teşekkür ediyorum.” dedi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir