Bing ve Microsoft Edge için yapay zeka destekli bir araç olan Bing Image Creator ile hemen görsel içerik oluşturun.

  • Bing Image Creator, kullanıcı açıklamalarından görüntüler oluşturan yapay zeka destekli bir araçtır.
  • Bing ve Microsoft Edge ile tümleşik olarak benzersiz, görsel olarak ilgi çekici bir sohbet deneyimi sunar.
  • Microsoft, sorumlu yapay zeka uygulaması sağlar ve gelecekteki genişletmelerle birlikte aşamalı bir sunum planlar.

Microsoft, son dönemlerde çok popüler olan yapay zeka kullanarak görsel oluşturmaya yönelik araçlara rakip olarak Bing Image Creator’ı kullanıcıların beğenisine sundu. Bu özellik Yeni Bing ve Microsoft Edge üzerinde kullanmak için tasarlanan bu özellik ile birlikte kullanıcılar kendi sözlerini kullanarak yeni görüntüler oluşturmasına imkan sağlıyor.

Bundan sonra gelecek olan sürümde ise hazırlanan bu aracın daha canlandırıcı ve daha sorunsuz bir görsel oluşturması hedefleniyor.

Microsoft yayınlamış olduğu bir blog gönderisinde, insanların beyninin görsel olan bilgileri metine göre 60.000 kat daha hızlı bir biçimde işlediğini ve bunun görsel araçları içerik arama, oluşturma ve anlama için daha etkin hale getirme üzerine araştırmalardan alındı yaptığını görüyoruz.

Bing’in kendi istatistiklerine göre web aramalarının ardından en çok aranan ikinci kategori görseller. Daha önceden Bing Search sadece internetteki bulunan resimler ile sınırlıydı, fakat şimdi Bing Image Creator ile bu sınırlar tamamen ortadan kalkıyor.

Bu özelliğin eklenmesi ile birlikte Microsoft Edge yapay zeka temelli görüntü oluşturulmasını sağlayan ilk ve tek tarayıcı konumuna geçirdi. Yakın bir zamanda diğer tarayıcılardanda buna benzer hamleler görebilir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir