ChatGPT’nin duyurulmasından bu zamana kadar birçok firma yapay zeka (AI) alanına girmeye başladı. Bu firmaların başında da Microsoft geliyor. Microsoft, Bing’i 2009’da kullanıcılarına sunuldu. Firma yapay zeka alanına adım atmasıyla Bing Chat’i duyurdu. Bing Chat, kullanıcıya arama sonuçlarına dayanarak datalarını oluşturuyor.

Bing ChatGPT
Bing Chat’e telefondan devam et özelliği geliyor.

Bing Chat’e gelen yeni özellik detayları

Bing chat, kullanıcılarına telefonlarında da kullanmaları için kolaylık sunmayı amaçlıyor. Kullanıcılar, işlemlerine telefonda devam et (Continue on phone) seçeneğiyle devam edebilecek. Bu özellik iOS ve Android kullanıcıları için sunulması bekleniyor. Şu anda test aşamasında olan bu özellik meraklılarını bekliyor. Bu özellik ile kullanıcılara büyük bir kolaylık sağlanacaktır.

Yeni özelliği kullanmak isteyenler; Bing Chat’teki konuşmaların üzerine gelindiğinde görünüyor. Özelliğe tıklama yaptığınız size bir QR kodu karşılıyor. Bundan sonra mobil cihazda okuttuğunuzda sizi sayfaya yönlendiriyor. Eğer uygulama yüklü değilse yüklenmesi için mağazaya yönlendirme yapabilir. Ayrıca şu an beta sürümünde olduğu için doğru çalışmayabilir. Tamamen kullanıma sunulduğunda daha iyi performansı gösterecektir.

Bing Chat’i Android’de SwiftKey klavye, Microsoft Edge ve Bing uygulaması aracılığıyla kullanılabilir ancak Microsoft Bing AI’ın erişimini masaüstü kullanıcılarıyla sınırlamak istemiyor. Mobil cihaz kullanıcılarına da ulaşılmak isteniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir