Binance, çağrı merkezi olarak başlatacağı hizmeti için startı Türkiye’de verecek. Yapılan açıklamalara göre Binance kullanıcıları 7/24 Türkçe olarak Binance’den müşteri hizmeti desteği alabilecek.

Dünyanın lider kripto para borsalarından birisi olan Binance, Türkiye’ye yönelik hizmetlerini geliştiriyor. Kısa sürede yüksek kullanıcı sayısına ulaşmayı başaran borsada, Türkiye ile birlikte bir ilk gerçekleştirilecek. Müşterilerin daha iyi hizmet alabilmesi adına çağrı merkezi hizmetlerini devreye alacak olan Binance, ilk testleri Türkiye’de yapacak. Ardından dünya genelinde hizmet verdiği bölgelerde de benzer hizmetler devreye alınacak. VIP ayrıcalıklara sahip müşterilere kesintisiz 7/24 hizmet verme hedefi bulunan borsada, gerekli çalışmalar başlatılmış durumda.  

Tüm ülkelerde destek artacak

Geçtiğimiz günlerde Paris Blok Zinciri Haftası Zirvesi’ne katılan ve burada yaptığı konuşmalar ile Binance’a gelecek yenilikleri aktaran Binance CEO’su Changpeng Zhao bu konuşmasında ilk detayları paylaşmıştı. “Sadece mesajlaşma üzerinden müşteri desteği sağlıyoruz, ileriki dönemlerde telefonla da tüm ülkelerde bu hizmeti başlatmayı hedefliyoruz” diyerek destek konusunda ileri düzeyde bir hizmet sağlayacaklarını aktaran Zhao, pilot uygulamanın Türkiye’de Türkçe olarak başladığını duyurarak Türkiye’de büyük dikkat çekti. VIP müşterilere yönelik sunulan bu hizmette saat ya da farklı bir kısıtlama olmadan Binance müşteriler müşteri temsilcilerinden destek alabilecek.

Dolandırıcılık gibi durumlar önlenecek

Müşteri hizmetleri, sadece Binance teknik sorunlarda değil, müşterilerin dolandırıcılık gibi farklı durumlarda da destek alabileceği bir merkez olacak. Bu işlemler sırasında durumu daha güvenli bir şekilde sunmak isteyen Binance, herhangi bir telefon numarası üzerinden değil, direk resmi uygulama üzerinden destek veriyor. Böylece uygulama üzerinden arama yaparak görüşme sağlayacak olan müşteriler, hiçbir güvenlik sorunu yaşamadan hesaplarıyla ilgili tüm konularda temsilcilerden destek alabiliyor. Kullanıcıların destek talep etmesi ve uygulama üzerinden gelen görüşmeyi kabul etmesi yeterli.

Türkiye’de başlatılan pilot denemeler sonrasında dünya geneline yayılacak olan sesli görüşme desteğinde Türkiye’deki denemeler büyük önem arz ediyor. Zira şu anda dünya genlinde sadece mesajlaşma ile destek veren Binance, acil durumlarda hızlı bir şekilde hizmet vermede aksaklıklar yaşayabiliyor. Ancak telefon ile direk müşteri temsilcileri aracılığı ile yapılacak görüşmelerde bu tür aksaklıklar da ortadan kaldırılacak.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir