Binance son zamanda yüzlerce işlem çiftini liste dışı bırakmıştı, şimdi ise 17 kripto çiftini borsadan kaldırmaya karar verdi.

Binance aşağıda belirtilen tarih ve saatte işlem çiftlerini kaldırmaya karar verdi:

17 Ağustos 06:00 ( TSİ) – BETA/BNB, BTTC/BUSD, CELR/BNB, CHZ/GBP, CTK/BUSD, DENT/BUSD

17 Ağustos 09:00 ( TSİ)– ENJ/BRL, GAL/EUR, JST/BUSD, MANA/BRL, NEO/RUB, NKN/BUSD

17 Ağustos 11:00 ( TSİ)– RUNE/GBP, SAND/BRL, SNT/BUSD, SUN/BUSD, VET/GBP

Dünyanın en büyük kripto para borsası olarak bilinen Binance, 17 Ağustos tarihi itibarıyla 17 kripto para işlem çiftini platformundan kaldıracağını açıkladı.

binance

Binance yaptığı açıklamada, liste dışı bırakma hareketinin sadece yukarıda belirtilen çiftler için olduğunu, bu kripto para ve token’ların diğer çiftlerde işlemlerinin yapılmasına devam edileceğini söyledi.

Aynı zamanda, borsa yukarıdaki işlem çiftlerindeki Trading Bot hizmetlerini de 17 Ağustos’ta sonlandıracağını duyurdu.

Binance, 3 kripto paradaki tüm işlem çiftini liste dışı ediyor

Binance, 17 işlem çiftini liste dışı yapacağı açıklamasının ardından 3 kripto paradaki tüm işlem çiftlerini kaldıracağını açıkladı.

22 Ağustos saat 06.00 (TSİ)’den itibaren; SNM/BTC, SNM/BUSD, SRM/BUSD, YFII/USDT çiftlerine de son verilecek. İşlemlerin sona ermesinin ardından, geleceğe dair yapılan işlem emirleri de otomatik olarak sonlandırılacak.

23 Ağustos saat 06.00 (TSİ)’dan itibaren de bu kriptolardaki yatırma işlemleri durdurulacak. Çekim işlemlerine 22 Kasım günü saat 06.00 (TSİ)’ya kadar izin verilecek.

Binance yaptığı açıklamada liste dışı edilen coin’lerin kullanıcılar adına sabit coin’lere dönüştürülebileceğini söyledi. Dönüşüm gerçekleşmeden önce platform kullanıcıları bir mesaj ile bilgilendirecek.

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir