Microsoft’un kurucu ortağı ve dünyanın en zengin insanlarından olan Bill Gates’in hangi telefonu kullandığını herkes merak etmiştir. Yakın zamanda yaptığı açıklama ile bu ortaya çıktı. Bill Gates daha önce yaptığı bir açıklamada iPhone kullanmaktan pek hoşlanmadığını belirtmişti şimdi kullandığı telefon kullanıcılar tarafından merak ediliyordu

bill gates hangi telefonu kullaniyor

Bill Gates Güney Koreli büyük teknoloji şirketi Samsung’un şimdiki başkanı Lee Jae-Yong’un tarafından yakın zamanda yaptığı ziyaretinde hediye olarak bir Galaxy Z Fold 4 aldığını söyledi. Geçtiğimiz yılda Samsung’un katlanabilir modeli GalaxyZ Fold 3’ü kullanan Bill Gates şimdiki tercihini de Samsung’dan yana yaptı. Microsoft’un katlanabilir telefon modelleri için geliştirdiği yazılımlar ile Bill Gates’in neden katlanabilir model tercih ettiğini de ortaya koyuyor ayrıca Bill Gates Galaxy Z Fold’un tablete gerek kalmadan kaliteli ve büyük bir ekrana sahip olduğunu ve hızlı çalıştığını da ifade etti.

 Bill Gates’in Microsoft’unda katlanabilir telefonu olan Surface Duo yerine neden Samsung bir telefon tercih ettiği insanlarda Surface Duo yeterince iyi değil mi sorusunu akla getirebiliyor fakat Bill Gates’in Samsung’a olan yakınlığı sadece beğeni ile kalmıyor ayrıca iki büyük şirket Microsoft ve Samsung arasında yapılan anlaşmalar da mevcut. Samsung’un telefonlarında Microsoft uygulamalarından Outlook ve diğer uygulamalarına göre optimize edilmesi de bunun bir örneği olabilir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir