The Browser Company şirketi tarafından geliştirilen Arc Browser, Windows 11 için kullanıma sunuluyor. İşte yeni web tarayıcısıyla ilgili bilmeniz gereken tüm detayları sizler için derledik…

The Browser Company adlı şirket tarafından geliştirilen ve 2022’de kullanıma sunulan Arc Browser, yalnızca Apple cihazlarda kullanılmaktaydı. Artık bu web tarayıcısı, daha fazla işletim sistemine yayılacak. Kullanışlı olan arayüzüyle dikkat çeken Arc Browser, Windows 11 için de artık mevcutta bulunuyor.

Arc Browser, Windows 11’de Nasıl İndirilir?

Kapalı gerçekleştirilen beta testten geçtikten sonra 19 Nisan 2022 tarihinde ilk olarak macOS ve iOS işletim sistemleri için yayınlanan Arc Browser, uzun bir zamandır Windows 11 için test edilmekteydi. Geçtiğimiz birkaç saat öncesinde beta süreci sona erdi ve tarayıcı, herkese sunulmuş oldu.

The Browser Company şirketi tarafından geliştirilen Arc Browser, Windows 11 için kullanıma sunuluyor. İşte yeni web tarayıcısıyla ilgili bilmeniz gereken tüm detayları sizler için derledik...

Arc Browser, Apple şirketine ait olan Swift programlama ile geliştiriliyor. Bu web tarayıcısının, diğer tarayıcılara kıyasla daha farklı bir tasarım ile öne çıktığını görüyoruz. Çünkü sekmeler, kütüphane, notlar ve arşivlenmiş sekmeler gibi özelliklerin tamamı, bir kenar çubuğunda yer almakta. Bu tarz özellikler, rakip tarayıcılarda farklı noktalarda duruyor.

Bağlantıları ön izleme, sekme adı değiştirme ve tarayıcı içinde not alma gibi yenilikçi özellikler sunan Arc Browser, sayfa özetleme gibi yeteneklere sahip Max adlı yapay zeka aracına da sahip şekilde. Bu AI eklentisi kullanıcı deneyimini arttırmakta.

The Browser Company şirketi tarafından geliştirilen Arc Browser, Windows 11 için kullanıma sunuluyor. İşte yeni web tarayıcısıyla ilgili bilmeniz gereken tüm detayları sizler için derledik...

Windows 11 sürümünde yeni olması nedeniyle tarayıcıda bazı hatalar ile karşılaşmak mümkün. Bu tür hatalar da kullanıcılar tarafından yapılan geri bildirimler sayesinde ile zamanla çözüleceği söyleniyor.

Arc Browser tarayıcısının Windows 10 sürümü için ne zaman kullanıma sunulacağı ise şimdilik belirsiz görünüyor. Fakat bazı tahminler önümüzdeki ayları gösterse de geliştirici şirketten bir açıklama gelmedi. Marka, tarayıcının Windows 11 kullanıcıları tarafından ne kadar ilgi görmesine bağlı şekilde çalışmalarının hızını arttırabilir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir