DICE, oyuncu izlenimleriyle bol miktarda açık alana sahip kaleydoskop gibi haritalarını geliştirmeye çalışıyor.

Birçok oyuncunun çıkış fırsatı olmasına rağmen, Battlefield 2042’de yavaş yavaş ayrılıyor. DICE ise oyuncuları geri getirmeye kararlı. Geliştirme ekibi oyunu en iyi hale getirmek için çalışmayı bırakmıyor. Yeni sızıntılar harita tasarımı ve oynanışla ilgili bazı güncel sorunlar hakkında bilgi sahibi olmamızı sağladı.

Battlefield 2042 oyuncuları para iadesi istiyor

Battlefield 2042 oyuncularının en büyük şikayetlerinden bazıları, kapsama alanı eksikliği ve onu yürüyen bir simülatör gibi gösteren büyük haritalardı. Ayrıca, haritalar çok büyükken piyada olarak oynamak çok zordu. Şİrket oyunu topluluklar sayesinde olabilecek en iyi hale getirmeye çalışıyor. DICE daha önce de söyledikleri gibi blog gönderisinde oyuncu geri bildirimlerine odaklandığını da kanıtlanıyor.

Battlefield 2042 Kaleydoskop haritasında ne gibi değişiklikler olacak?

breakthrough 1

Oyun şu anda Steam ve Epic üzerinden PC için mevcut ve 419,99 TL’den satılmaya devam ediyor. EA Play’in sorunlardan dolayı karar vermekte isteksiz olanlar için 10 saatlik deneme süresi sunduğunu da belirtmekte fayda var. DICE’ın oyuncuları tekrar oyuna sokma çabalarının başarılı olup olmayacağını göreceğiz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir