EA ve DICE Battlefield 2042 sahiplerinin uzun zamandır beklenen özellikleri yeni bir güncellemede sunucak.

Bilindiği gibi Battlefield serisinin en son oyunu Battlefield 2042, hem oyunculardan hem de profesyonel inceleme sitelerinden aldığı bir puandan beklediğinizi henüz sunamadı. Battlefield tarafından son on yılda piyasaya sürülen serinin ana oyunlarından sonra en düşük satış ve ortalama puana sahip olan DICE Games, oyuncu beklentilerini karşılamaya çalışıyor.

Battlefield 2042’nin yeni bir puan tablosu var

Bugünden itibaren Battlefield 2042 için yapılan küçük XP düzenleme güncellemesinden sonra, oyun için yeni büyük güncellemenin detayları da paylaşıldı. Yapımcı DICE, resmi Twitter sayfasından yaptığı açıklamada, oyunun bir süredir 3.3 yaması üzerinde çalıştığını ve oyunun bu ilk büyük güncellemesinin Şubat ayının ortasında oyunculara ulaşacağını söyledi.

Battlefield 2042 erken erişim tarihi ne zaman?

Kişisel performansa odaklanan radikal bir tasarımla piyasaya sürülen Battlefield 2042, şerit ilerlemesini ve normalde skor tablosuna ait olmayan diğer istatistikleri takip eder. Ancak bu tablo, ekibin diğer üyelerinin ne yaptığı veya kullandığınız sunucunun durumu hakkında ayrıntılı bilgi sağlamaz. Bu tür oyunlarda çok yaygın olan bu tür bilgilerin paylaşılmaması, oyuncuda tepki uyandırdı.

battlefield 2042 new scoreboard dice 2022 1

Battlefield 2042’nin yapımcısı DICE, bugün oyun için geliştirilmiş yeni bir puan tablosu yayınladı, ancak oyunculardan çok az olumlu geri bildirim aldı.

Battlefield oyuncusu, yeni tasarımın eski oyuna yeterince yakın olmadığından ve takımın ne yaptığını açıkça göstermediğinden şikayet etmek için sosyal medyayı kullandı. Ancak DICE, bu yeniliğin sadece bir başlangıç ​​olduğunu ve oyuncu geri bildirimleriyle gelişeceğini belirterek yanıt verdi.

DICE, önümüzdeki günlerde oyunun 3.3 güncellemesi hakkında daha detaylı açıklamaların geleceğini resmen duyurdu. Peki Battlefield 2042 hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmından bize iletmeyi unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir