Yılın en çok beklenen oyunları arasında yer alan ve Call of Duty: Vanguard ile yarışacak özelliklere sahip olan Battlefield 2042’den yeni gelen bilgiler adeta bekleyenleri kızdırdı. Battlefield 2042, toplam 22 silah ile oyuncuların karşısına çıkacak. Battlefield V’ten sonra uzun bir süre ara veren Battlefield takımı, Battlefield 2042 ile geri dönmeye hazırlanıyor. FPS hayranları tarafından beklenen Battlefield 2042, büyük bir problem daha çıkabilir. 

Toplam 22 silah ile oyuncuların karşısına çıkabilir

Oyun çıkmadan önce, bazı kişiler oyunun fiziksel kopyalarına erişim sağlamak mümkün oldu. Reddit’de oyuna erkenden sahip olan bir kullanıcının aktardığı görsel, Battlefield kitlesini oldukça sinirlendirdi. Görüldüğü üzere Battlefield 2042, yalnızca 22 silah ile oyuncuların karşısına çıkacak. Bu silahlardan 3 tanesi tabanca, 4 tanesi SMG, 4 tanesi Assault Rifle, 2 tanesi LMG, 3 tanesi Marksman Rifle, 3 tanesi Sniper Rifle ve 3 tanesi de pompalı tüfek şeklinde olacak. Yaklaşık olarak 2000 yoruma sahip olan Reddit gönderisinde, yorumların pek çoğu ise negatif olarak belirtildi.

Daha önce ise Battlefield oyunlarında sınıf sistemi olduğu için her sınıfta bile pek çok silah seçeneği olacak. Battlefield 2042’nin silah sayısının ilk gün güncellemesi ile artması mümkün gibi gözüküyor ancak bu oldukça düşük bir ihtimaldir. Call of Duty Vanguard ile yarışacak olan Battlefield 2042, oyuncuların gözünden bu sebepten dolayı biraz düşmüş gibi gözüküyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir