Electronic Arts’ın popüler FPS oyunu Battlefield 2042’nin 6.sezonu olan Dark Creations tüm hızı ile devam ederken oyunun geliştirici ekibi oyun içi etkinliği ile ilgili bilgiler verdi. Birçok yenilik ile beraber gelen Dark Protocol etkinliği 31 Ekim Salı günü başlayıp 14 Kasım Salı gününe kadar devam etmesi bekleniyor.

Killswitch moduyla mücadele edebilecekler

Killswitch moduyla mücadele edebilecekler

Oyuncular Hebrides’teki bir Ar-ge laboratuvarı olan Boreas tesisinin istila edilmesini ve yapay zeka kontrolündeki Geist askerlerinin yaratılmasını konu alan Dark Protocol’de sınırlı süreliğine oyunda yer alacak olan yeni Killswitch modunda mücadele ederek çeşitli ödülleri kazanabilecekler.

Killswitch; Manifest, Spearhead,Redacted ve Hourglass haritalarında oynanabilen 12v12’lik bir mod olarak oyunda yerini alacak. Oyuncular oyundayken savaş alanının kontrolünü 40a kadar Geist askeri yaratıp çeşitli noktaları ellerinde tutarak sağlamaya çalışacaklar ve saldırıya açık küçük alanlarda gerçekleşebilecek olan çatışmalar oyuncuları; kaynaklarına, ekipmanlarına ve takım arkadaşlarına güvenmek için bir zemin hazırlayacak. Oyunun amacı bir noktayı ele geçirerek puanı almak ve sonrakine geçmek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir