Activision Blizzard Battle.net için Türkiye’de yeni bir dönem başlatıyor. 4 Mayıs tarihinden itibaren platformda Türk Lirası ile işlem yapılabilecek.

Türkiye’de geniş bir kullanıcısı bulunan Battle.net için yeni bir düzenlemeye gidilecek. Activision Blizzard tarafından yapılan resmi açıklamalara göre Türk Lirası’nın destekleneceği platformda, değişiklik 4 Mayıs’ta yapılacak. Yerel fiyatlandırma ile kullanıcılar için daha cazip bir platformun yaratılmasının hedeflendiği Battle.net’te 4 Mayıs itibariyle mevcut bakiyeler, günlük kur karşılığında Türk Lirası’na çevrilecek. Call of Duty, World of Warcraft, Overwatch, Diablo ve Hearthstone gibi dünya genelinde popülerlik kazanmış oyunların yer aldığı Battle.net, yeni fiyatlandırma ile hizmetini sürdürecek.

Battle.net’te Türk Lirası desteği başlıyor

4 Mayıs sonrasında mevcut bakiyelerin TL’ye çevrilmesini yanı sıra fiyatlarda da yeni düzenlemelere gidileceği belirtildi. World of Warcraft oyunu aboneliği olan ya da abonelik almak isteyenler için de Türk Lirası üzerinden fiyatlandırma uygulanacak.

Türkiye’deki oyuncular için daha cazip bir fiyatlandırmanın uygulanacak olması, Battle.net’in Türkiye’deki etkinliğinin daha da artmasını destekleyebilir.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir