Baldur’s Gate 3 oyununun fiziksel versiyonunun Xbox Series X için dört disk olarak geleceği açıklandı. Ancak bu beklenen oyunun çıkışı hakkında küçük bir gecikme olabileceği de ek bilgi olarak kayda geçirildi.

Baldur’s Gate serisi meraklılarını heyecanlandıran bu haber sayesinde oyunun konsola olan beklenen sürümünün yaklaşması ilgiyle takip ediliyor .

Baldur's Gate 3 oyununun fiziksel versiyonunun Xbox Series X için dört disk olarak geleceği açıklandı.

Baldur’s Gate 3 oyununun fiziksel versiyonu yakında Xbox Series X için piyasaya sürülmesi planlanıyor. Ancak macera dört disk boyunca yayılacağı ifade ediliyor. Larian’ın yayıncılık direktörü olan Michael Douse, stüdyonun macerayı üç diske sığdırabilmeyi neredeyse başardığını fakat sonunda, üç disk sınırının 500MB üzerinde olduğunu doğrulayan beyanlarda bulundu. Larian, bu fiziksel sürümden bazı içerikleri kesilebileceğini ancak bunun yerine ek içeriği de dördüncü bir diske yerleştirmeye karar verdiklerini açıkladı.

Türkçe dil destekli Baldur’s Gate 3 oyununun fiziksel sürümünün disk sayısı belli oldu

Mevcutta bulunan ve önceki nesil konsol döngülerinde, Blu-ray disklerin büyük depolama kapasitesi ve gelişmiş sıkıştırma teknolojileri sayesinde çoklu diskli sürümler neredeyse görülmemişti. Ancak Final Fantasy VII Rebirth oyunu fiziksel sürümü fiziksel medya normuna istinaden gelmişti.

Baldur's Gate 3 oyununun fiziksel versiyonunun Xbox Series X için dört disk olarak geleceği açıklandı.

Dört disk oldukça fazla olmakta ve 1998’de beş CD-ROM diskiyle piyasaya sürülen ilk Baldur’s Gate oyununun sürümünü gündem yaratıyor. PC fiziksel sürümü için henüz kesin bir çıkış tarihi bulunmamakta. Douse, deluxe sürümün konsol çıkışının PC lansmanından “biraz daha sonra geleceğini” veya muhtemelen Nisan’a kadar gecikebileceğini sözlerine ek olarak duyurdu.

Baldur’s Gate 3 oyunu son zamanlarda 10 milyon gamera ulaşarak etkileyici bir kilometre taşını geçtiğini kaydetti. Oyun geliştiricisi aynı zamanda son güncellemelerin oyun için resmi olmayan modları etkilediğinden kaynaklanan stüdyoya yöneltilen toksik olarak geri bildirimlere karşı çıktığını belirtti. Larian Studios’un kurucusu ve aynı zamanda CEO’su Swen Vincke’e göre, oyun abonelik hizmetleri hakkında güçlü sözler sarfetti. Baldur’s Gate 3’ün neden henüz PlayStation Plus veya Xbox Game Pass’te görünmediğinin altını çizerek vurguladı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir