The Game Awards organizasyonunda “Yılın Oyunu” seçilen Baldur’s Gate, PC, Mac ve PS5’in ardından 1300 TL’lik fiyatı ile Xbox Series X ve S üzerinden oyuncularla buluşuyor.

Geride bıraktığımız Ağustos ayında PC versiyonuyla piyasaya sürülen oyunun, büyük beğeni toplaması ile beraber, geliştirici firma Larian Studios tarafından Xbox sürümünün geliştirildiği duyuruldu. 

Baldur’s Gate 3, oyun dünyasında rol yapma kategorisinde yükselen oyunlardan birisi oldu, eski serilerden gelen oyuncu kitlesi ulaşımını daha da arttırıp piyasa değerini yükseltmeyi başaran Larien Studios son oyunu ile bu yükselmeyi sağlamlaştırdı gibi duruyor. 

Baldur's Gate 3 Sonunda Xbox Üzerinde Oyuncularla Buluşuyor!

Larien Studios tarafından yapılan açıklamada Xbox Series S’te bölünmüş ekran desteğinin olmayacağı ve Xbox sürümünün sadece Steam ile Xbox serisi konsollar arasında çapraz kaydetmeyle elde edilebileceği belirtildi. 

Larien Studios’un açıklamasında PS5 üzerinden Xbox’a kayıt taşımanın mümkün olmayacağı da belirtilmişti.

Baldur's Gate 3 Sonunda Xbox Üzerinde Oyuncularla Buluşuyor!

Baldur’s Gate 3’ün Hikayesi Nedir?

Dungeons and Dragons serisinin son oyunu olan ve seçimlerinizin maceranızı belirlediği Baldur’s Gate 3 adlı oyunumuzda, lanetli ormanlardan büyülü mağaralara, ejderhalardan zindanlara ve unutulmuş diyarlara, harika sinematik sahneler eşliğinde gelişen hikayemiz DR 1492’de, Baldur’s Gate II: Shadows of Amn olaylarından 120 yıldan fazla bir süre sonra ve Baldur’s Gate: Descent into Avernus olaylarından aylar sonrasını konu alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir