Geçtiğimiz hafta  2023 Oyun Ödülleri etkinliği sırasında Baldur’s Gate 3’ün geliştiricisi Larian, oyunun Xbox Series X|S versiyonunu piyasaya sürdü. Şimdi ise oyunun Xbox konsol versiyonu için ilk adım atıldı oyunun Xbox güncellemesi yayınlanıyor.

Geliştirici Larian, paylaştığı gönderisinde oyunun bu güncellemesinin kararlılık düzeltmeleri içeren bir güncelleme olduğunu duyurdu.

Yeni Güncelleme ile Sorunlar Ortadan Kalktı

Yeni Güncelleme ile Sorunlar Ortadan Kalktı

Baldur’s Gate 3 Xbox oyuncularının, oyun çöktükten sonra kayıt dosyalarının kaybolduğuna dair gönderdikleri online raporlar vardı. Geliştirici ise yeni güncelleme ile bu sorunların ortadan kalktığını söylüyor. Oyuncuların bu yamayı alabilmeleri için Xbox konsollarını sistem menüsüne giderek manuel olarak değiştirmeleri gerekiyor.

Oyunun Xbox versiyonu, Ağustos ayında PC versiyonunun piyasaya sürülmesinden sonra, PS5 ve Mac platformlarında da yayınlandı. O günden beri Baldur’s Gate 3, popülerliğini korumaya devam ediyor. Oyun şu anda Steam’de en çok oynanan 10 oyun listesinde üst sıralarda yer alıyor. Ayrıca Baldur’s Gate 3, yılın oyunu ödülü ile beraber toplamda 5 farklı kategoride ödüller kazandı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir