NVIDIA, yeni GeForce Game Ready sürücüsünü duyurdu. Sürücünün Baldur’s Gate 3 performansını %93 artırması oyuncuları heyecanlandırıyor. Ayrıca The Texas Chain Saw Massacre ve Gord oyunlarını ise DLSS ile destek sağlıyor.

Game Ready sürücüsü ile Baldur’s Gate 3 için yüksek kalitede akıcı oyun deneyimi

Baldur’s Gate 3, üç yıl süren erken erişim aşamasının sonrasında nihayet resmi olarak piyasaya sürüldü. Nvidia, oyunculara GeForce RTX grafik kartına sahip olanlar veya bulut tabanlı GeForce Now üzerinden oynayanlar için yüksek kaliteli bir oyun deneyimi sunma imkanı sunuyor.

Nvidia DLAA ve DLSS 2 teknolojileri, oyunculara yüksek kalitede grafikler sunarken aynı zamanda kare hızını da artırmada yardımcı oluyor. GeForce RTX 40 Serisi masaüstü ekran kartları, Baldur’s Gate 3’ün performansını ortalama %93 oranında iyileştiriyor. Bu sayede oyuncular 4K çözünürlükte, tüm ayarlar en üst düzeyde olduğunda bile saniyede 60 karenin üzerinde oyun oynayabiliyor.

Game Ready: Baldur's Gate 3 oyuncuları için zirvede oyun deneyimi

Game Ready sürücüsü bir çok oyuna hazır yükseltme sağlıyor

Nvidia’nın yeni Game Ready Sürücüsü yalnızca Baldur’s Gate 3 ‘ü değil, DLSS 2 desteği alan Gord ve The Texas Chain Saw Massacre gibi oyunları da destekliyor. Yeni Game Ready sürücüsü sayesinde, GeForce Experience’ın tek tıklamayla 6 yeni oyunun en uygun ayarları kullanıcıya sunuluyor;

  • Jagged Alliance 3
  • Lost Judgment
  • Exoprimal
  • Ratchet & Clank: Rift Apart
  • Portal: Prelude RTX
  • Remnant 2

GeForce Game Ready sürücüleri neden önemli?

Nvidia’nın GeForce Game Ready sürücüleri, oyun severlere en üst düzey oyun deneyimini sunmak amacıyla tasarlanmıştır. Bu sürücüler, oyun geliştiricileriyle iş birliği yaparak en üst düzey kalite ve performansı sağlamak için kapsamlı testler uygulanıyor.

Özel sürücüler yalnızca oyun içerisinde değil, Game Ready sürücüsü için de en yüksek kalite ve performansı sunması için tasarlandı. Nvidia, kullanıcılarına yüksek performans sunmak için geliştiricilerle çalışıyor ve sürücülerini sürekli olarak güncelliyor.

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir