Teknoloji dünyasında adından oldukça söz ettiren Asus çıkaracağı yeni klavye + mouse setini tanıtarak kullanıcılarının satışına sundu.

Asus, bilgisayarınızla uyumlu olarak kullanabileceğiniz yeni çıkaracağı iki aksesuarın tanıtımını yaptı. Hindistan’da tanıtımı yapılmış olan Marshmallow Klavye KW100 ve Marshmallow Fare MD100, oldukça güzel tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Asusun çıkarmış olduğu hem klavye hem de mouse için sessiz şekilde çalıştığını ve hafif yapıdan geliştirilmiş olduğunu belirtiyor.

Marshmallow KW100 Klavye, kompakt ve kablosuz yapısıyla göz doldurur. Windows, Chrome, macOS ve iOS ile sorunsuzca kullanılabilir, geniş uyumluluk sunar. Uzun ömürlü makas anahtarları, konforlu yazım deneyimi sağlar. Üç farklı cihaza eş zamanlı bağlanabilme ve 12 özel kısayol tuşu ile pratiklik sunar. Sessiz ortamlar için ideal olan %90’a kadar gürültü azaltma özelliğiyle öne çıkar.

Asus, ROG ve ProArt

Asus yeni klavye mouse seti ile göz dolduruyor

Marshmallow MD100 Fare, renkli ve hafif tasarımıyla öne çıkar. Hem sol hem sağ el için uygundur ve sessiz çalışma özelliği ile gürültüyü minimumda tutar. DPI ayarlama, uzun pil ömrü, renk seçimi için manyetik üst kapak ve antimikrobiyal koruma gibi özellikler sunar. Windows, Chrome ve macOS ile uyumludur.

Asus Marshmallow Klavye KW100’un fiyatı 2.899 TL ‘den başlarken (35 dolar), Marshmallow Fare MD100 ise 1.499 TL (18 dolar) olarak belirlenmiş durumda olduğunu görüyoruz.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir