Asus, VivoWatch 6 adını verdiği yeni akıllı saati için çalışmalarına devam ediyor. Yeni bilgilerde, saatin ilk detayları ortaya çıktı.

Asus, akıllı saat pazarında VivoWatch 6 modeliyle yer almaya hazırlanıyor. Cihaz için son testler ve sertifika süreçleri yaşanırken yeni modelle ilgili pek çok bilgi de böylece ortaya çıktı. Son olarak Bluetooth SIG sertifikası alan cihaz, böylece pek çok özelliği ile bir kez daha görüntülendi. Tanıtım öncesindeki son sertifikalardan birisi olan Bluetooth SIG, cihazın kısa süre içerisinde pazarda yer alacağını da ortaya çıkardı.

Asus VivoWatch 6 Geliyor! İşte Özellikleri
Asus VivoWatch 6 Geliyor! İşte Özellikleri

VivoWatch 6 Özellikleri Neler?

VivoWatch 6’ta 1.3 inç büyüklüğünde bir ekran kullanılacak. LCD ekranıyla görüntü sunacak olan akıllı saatte, saat yüzleri konusunda çeşitlilik sunulacak. Kayış tasarımında da işleri değiştiren Asus, zengin aksesuar desteği sağlayarak kolay çıkarılıp takılacak kayışları kullanıma sunacak. EGP ve PPG sensörleriyle de sağlık takibinin yapılabileceği akıllı saatte spor takibi, uyku takibi, vücut ısısı ve kan oksijen seviyesi gibi pek çok farklı sağlık takibi yapılabilecek. VivoWatch 6’da yüksek kapasiteli pil sayesinde dolu batarya ile 14 güne kadar kullanım elde edilebiliyor. Bu sayede kullanıcılar daha az şarj aralıkları ile VivoWatch 6’yı kullanabilecek.  Üstelik suya karşı dayanıklı olması sayesinde su etkinliklerinde de VivoWatch 6 kullanılabilir.

Sertifika süreçleriyle sadece bu detayları öne çıkan yeni modelin LCD yerine AMOLED ekran ile kullanım sunabileceği konuşuluyor. Ancak bu iddialar net değil.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir