IFA 2022’de tanıtımlarına devam eden Asus, ROG ve ProArt serilerinin yeni modellerini tanıttı.

IFA 2022, hareketli günlere sahne olmaya devam ediyor. Etkinlikte yer alan Asus, yaptığı yeni tanıtımlar ile iddialı donanımlarını ve oyuncu ekipmanlarını görücüye çıkardı. Şirketin yeni modellerinde beklentileri karşılayacak yeniliklere yer verdiği görülürken Asus’un ROG ve ProArt serisi yeni modelleri ile çok daha güçlendi. İşte Asus’un yaptığı tanıtımdan öne çıkanlar.

Asus ROG Phone 6D tanıtım öncesi sızdırıldı

ProArt Display OLED PA27DCE ve PA32DC

İlk tanıtılan modellerden bir tanesi 4K çözünürlüğün desteklendiği OLED monitör oldu 26.9 inç boyutundaki monitör, tüm alan üzerinde hakimiyet kurulmasının sağlıyor. Kullanıcıların daha büyük bir ekran sahibi olmak istemesi halinde benzer özelliklere sahip ve 31.5 inç boyutundaki ProArt Display OLED PA32DC’i de tercih edilebilir. %99 Adobe RGB ve %100 sRGB renk gamlarını destekleyen yeni model, yüksek parlaklık ve özel kalibrasyon teknolojileri sayesinde iş hayatının da en iddialı modellerinden birisi olabilir. Bir üst model olarak tanıtımı yapılan PA32DC otomatik kalibrasyon özelliği ile bu alanın ilklerinden birisini yaşatıyor.

ZenScreen OLED MQ13AH

13.3 inç boyutu ile taşınabilir bir monitör olarak tanıtılan ZenScreen OLED MQ13AH ise mobil çalışmaya olan uyumu ve küçük boyutları ile dikkat çekmeyi başardı.  Full HD çözünürlüğün desteklendiği yeni monitörde, özel kılıf ve tripod yuvası bulunuyor. Hızlı tepki süresi, etkileyici grafikleri ile dikkat çeken monitörün 15.6 inç boyutundaki farklı bir sürümü daha bulunuyor. Bu sürümün adı ise ZenScreen OLED MQ16AH.

ROG Strix Impact III mouse

Oyuncu ekipmanları ve ROG modellerinde ise ilk olarak özel bir fare tanıtıldı. 59 gram ağırlığında olan ve hafif yapısı ile dikkat çeken fare, oyuncuların oyunda daha fazla hakimiyet kurmasını ve fareyi çok daha kolay kullanmasını hedefliyor. Mekanik tuş sistemi sayesinde gecikmesiz bir deneyim sunmayı vaat eden ROG Strix Impact III mouse, Asus’un en iddialı modellerinden birisi olmaya aday. Bu iddialı modelin yanı sıra 36000 DPI destekli ROG Keris Wireless AimPoint ve Gladius III Wireless AimPoint modeli de tanıtıldı.

ROG Cetra True Wireless Pro

Oyuncu kulaklığı olarak ise markanın yeni ürünü ROG Cetra True Wireless Pro. Hem kablolu hem de kablosuz olarak kullanılabilecek olan yeni modelde Qualcomm tarafından geliştirilen özel ses teknolojileri kullanılıyor. Yapay zeka desteğine sahip olan kulaklıklarda gürültü engelleme özelliğine sahip mikrofonla, kesintisiz ve sorunsuz bir iletişim kurabilmek mümkün.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir