Teknoloji üreticisi ASUS’un oyunculara yönelik serisi olan Republic of Gamers için yeni oyuncu ekipmanları tanıtıldı. Strix Scope kablosuz klavye modellerini piyasaya sunan ASUS, beklentileri karşılayan ürünleri ile oyuncuların dikkatini çekmeye devam ediyor. ASUS ROG Strix Scope serisinin ilk kablosuz modelleri olan Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe ve Strix Scope NX Wireless Deluxe piyasaya sürüldü. Bu yeni modeller üç farklı bağlantı modu ile gelirken, kablolu USB, 2.4 GHz kablosuz ve Bluetooth bağlantı seçenekleri ile karşımıza geliyor. Hızlı geçiş işlevi, gizli mod ve geniş Ctrl tuşu gibi Strix Scope serisinde yer alan klasik özellikleri görüyoruz. Her iki klavye modelide ROG PBT çift döküm kalıp tuş başlıkları ve ROG tarafından özel olarak geliştirilen anahtarlar kullanılıyor.

ASUS Rog Strix Scope klavye serisi tanıtıldı

77
  • Düşük gecikme süreli 2,4 Ghz RF modu, kablolu USB veya Bluetooth® seçeneğiyle üç cihaza bağlanıp aralarında rahatlıkla geçiş yapılabiliyor.
  • Özel ROG RX optik mekanik ve NX mekanik anahtarlar farklı basma hisleri veren tutarlı bir kullanım deneyimi sunuyor.
  • Yerleşik ses emici köpük klavyenin içinden gelen çınlama seslerini ve yankıları ortadan kaldırarak cihazın akustiğini iyileştiriyor.
  • ROG PBT çift döküm kalıp tuş başlıkları uzun süre dayanıklılık ve birinci sınıf bir his sağlıyor. Her iki klavye modelinde de Hızlı Geçiş işlevine ek olarak Gizli mod ve geniş Ctrl tuşları bulunuyor.

Üç farklı bağlantı modu ile gelen bu klavye RGB aydınlatma aktif iken 76 saate kadar stabil ve gecikmesiz oyun deneyimi sunabiliyor. Bluetooth bağlantı seçeneği ise kullanıcıların klavyesini üç farklı cihaza aynı anda bağlamasına olanak tanıyor. ROG Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe modelinin nümerik klavyesiz tasarımı ile masada oldukça az yer kaplıyor. Bu sayede Mouse için masada daha fazla alan kalmış oluyor. Hassas çift döküm kalıp işlemi ile üretilen tuş başlıklarında ROG yazı tipi kullanılıyor. Tuş içinden sürekli aydınlatılan başlıklar parlamaya dayanıklı olurken, yerleşik ses emici köpük, klavye içi çınlama seslerinin önüne geçiyor. Her iki klavyede de hızlı geçiş, gizli mod ve geniş CTRL tuşlarının da olduğunu belirtelim.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir