ASUS bugün yaptığı duyuruyla ASUS ProArtist Ödülleri için süreci resmi olarak başlattı. Küresel olarak başlatılan ve “Sınırların Ötesini Keşfedin” mottosuyla duyurulan yeni yarışma, dünyanın dört bir yanındaki yaratıcılara hitap ediyor. 15 Mayıs’a kadar devam edecek başvuru sürecinin ardından yarışmada final döneminde geçilecek.

ASUS ProArtist Ödülleri şartları neler?

Küresel olarak düzenlenen yarışmada, 4 farklı kategoride gerçekleştirilecek. Fotoğrafçılık, grafik tasarım, film ve animasyon olarak belirlenen kategorilerde, katılımcıların yetenekleriyle zorlu rekabetin yaşanacağı yarışmada fark yaratması gerekiyor. En farklı ve yaratıcı eserlerin oylamaya sunulmasıyla devam edecek final dönemlerinde ise en çok beğenen ve uygun bulunan eserler büyük ödülün sahibi olacak.

Büyük ödül 10.000 dolar

4 kategoride ayrı ayrı yapılacak yarışmada, her kategori birincisi 10 bin dolar ödül alacak. Ancak finale katılmaya hak kazanan tüm yarışmacılar için farklı seçenekler sunulacak. ASUS marka ürün hediyeleri, şirket projelerine katılma hakkı, Asus sosyal kanallarından eserlerin ve kişilerin tanıtılması gibi seçenekler katılımcılara sunulacak.

Final bölümlerinde halk oylaması yapılacak olsa da eserler jüri tarafından de değerlendirilecek. Jüride yer alan isimler ise şöyle; ASUS’un Baş Tasarım Sorumlusu Mitch Yang, Adobe Systems Baş Yöneticisi Terry White, Görsel Sanatçı Jordi Koalitic, Dijital Kreatör Arnau Koalitic.

Yarışma ile ilgili ayrıntılara ve başvuru ekranlarında 15 Mayıs 2022’ye kadar Asus resmi web sitesinden erişim sağlanabilecek. Sonuçlar ise 15 Haziran 2022’de açıklanacak.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir