ASUS, Comptex 2024’te profesyonelleri hedefleyen yeni ProArt PC serisini tanıttı. Bu seri yaratıcı profesyoneller için geliştirilmiş ve ileri seviye performans sunan cihazları içermektedir. 

Profesyonellere Özel Asus ProArt Serisi Özellikleri

Profesyonellere özel ASUS ProArt serisi özellikleri şöyledir;

  1. ProART P16

 Bu cihaz yüksek çözünürlüklü renk doğruluğu ve geniş renk gamı sunan profesyonel bir monitördür. Fotoğrafçılık ve video düzenleme gibi işler için idealdir. 

  1. ProArt PZ13: 

 ProArt serisinin bir diğer üyesi olan PZ 13, profesyonel bir grafik tablettir. Yüksek hassasiyette kalem teknolojisi ve geniş bir çalışma alanı sunar. Grafik tasarımı, dijital çizim ve illüstrasyon gibi işler için uygundur. 

  1. ProArt PX13: 

 PX13, yüksek performanslı bir dizüstü bilgisayardır. Profesyonel düzeyde işlem gücü ve grafik performansı sunar. Grafik tasarım, video düzenlemeleri, 3D modelleme ve benzeri yoğun işler için uygundur. 

ASUS ProArt Serileri Tanıtıldı Tablet ve Bilgisayar Bir Arada
ASUS ProArt Serileri Tanıtıldı Tablet ve Bilgisayar Bir Arada

ASUS’un P16 modeli, minimalist bir tasarıma sahip olmasına rağmen, içinde hoş sürprizler barındırıyor. Sadece 0.58 inçlik inceliği ve 1.800 gram ağırlığıyla dikkat çekiyor. ProArt PX13 ise, 13.3 inç ekranı ile 2’si 1 arada dönüştürülebilir bir laptop olarak karşımıza çıkıyor. Yaratıcı Profesyoneller için hem taşınabilir hem de güçlü bir seçenek sunuyor. İnceliği sadece 0.62 inç ve 1.360 gram ağırlığıyla dikkat çekiyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir