Okulların açılmasıyla birlikte okula dönüş yapan öğrencilere, Asus’tan özel bir kampanya geldi.  #OneDaywithRog kampanyasında öğrencilere özel hediyeler verilecek.

Asus, okula dönüş kapsamında #OneDaywithRog adıyla yeni bir kampanya başlattı. ROG serisinden Intel destekli modellerden birisini alan öğrencilere, okul kiti hediye edilecek. Üstelik sosyal medyadan da özel bir yarışma yapılacak ve yarışmayı kazanan öğrencilere Asus TUF Dash F15 bilgisayar veya dijital oyun gibi hediyeleri verilecek.  

Asus’tan öğrencilere özel algoritma

Bilgisayar seçimi konusunda öğrencilerin daha doğru seçim yapmasını hedefleyen ASUS, bu kapsamda özel bir algoritma geliştirdi. https://www.dayonerog.com/ adresi ile seçimlere bağlı en uygun modelleri görebilecek öğrenciler, böylece en uygun modeli, en uygun fiyat ile alma şansına sahip olacak. Öğrencilerin seçtiği modellerde ROG Serisinin Intel destekli modeller olması halinde ise özel okul kiti hediyesi veriliyor. Kampanyaya dahil edilen modeller ise şöyle;

  • ROG Strix SCAR 15
  • ROG Strix SCAR 17
  • ROG Strix SCAR 17 SE
  • ROG Zephyrus M16
  • ROG Flow Z13
  • ASUS TUF Dash F15
  • ASUS TUF Gaming F15/F17

Herhangi bir mağazadan bu modellerden birisini satın alan oyuncular, daha sonrasında dayonerog.com adresinden promosyon kodunu kullanarak okul setini alıyor. Okul seti içerisinde ise sırt çantası, defter, mouse pad, kalem, termos, bilgisayar kılıfı ve tişört yer alıyor.

Kampanyaya özel çekiliş

Satın alma kampanyasının yanı sıra özel bir çekiliş de düzenleyecek ASUS, çekilişi sosyal medya üzerinden yürütecek. #DayOneWithROG hashtag’ini kullanan ve 3 arkadaşını etiketleyenler çekilişe katılmaya hak kazanacak. Çekiliş kampanyası 30 Eylül’de sonlanacak ve kazananlar Ekim’de açıklanacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir