Asus CES 2024 fuarında katlanabilir 17.3 inç büyüklüğünde Oled  bir monitör duyurdu. Bu monitör 1.17 kg ağırlığıyla oldukça hafif ve sabit bir ortamda çalışmayan kişiler için oldukça kullanışlı gözüküyor. Sürekli seyahat eden veya sabit bir ortamda çalışmayan kişiler için çok uygun bir monitör seçimi olabilir. 

Asus

Monitörün teknik özellikleri

ZenScreen Fold OLED MQ17QH isimli monitör, 2560 x 1920 piksel çözünürlükte OLED ekrana sahip. Monitör, DCI-P3 renk gamutunun yüzde 100’ünü kapsıyor. Aynı zamanda DisplayHDR True Black 500 spesifikasyonunu da karşılıyor. Bu özellikler, oldukça doğru bir şekilde renkleri göstermesine olanak sağlıyor. Tasarımcılar için oldukça kullanışlı bir seçenek olabilir. Hafif ve kolay taşınabilir olduğu için çok daha kullanışlı bir hal alıyor.

Bağlantı kısmını incelediğimizde 2 adet USB-C portu ve 1 adet mini HDMI portu bulunuyor. Ayrıca incelediğimizde 2 adet tripod deliğide bulunuyor. Asusun paylaştığı görsellerde tripod da gözükmekte. Asus henüz ne zaman ürünü piyasaya süreceğini açıklamadı ama bu sene için de piyasaya sürüleceği düşünülüyor.  

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir