ASUS, kablosuz taşınabilir monitörü ZenScreen Go MB16AWP 15,6 inç kablosuz taşınabilir FHD monitör, yansıma önleyici panelle ve yerleşik 7800 mAh pille donatıldı.

15,6″ FHD Kablosuz Taşınabilir Monitör, parlama önleyici bir panele ve 3,5 saate kadar kullanım için 7800 mAh pile sahiptir. Dahili kablosuz özelliği sayesinde kablo ihtiyacını ortadan kaldıran cihaz, kullanıcıların akıllı telefonlarında film oynatmasına veya başka bir cihazdan sunum yapmasına olanak tanıyor.

Yerleşik G-sensörü, ekran yönünü otomatik olarak algılar ve dikey ve yatay modlar arasında geçiş yapar. Yeni destek tasarımı sayesinde ZenScreen Go MB16AWP, her durumda en rahat izleme konumuna yerleştirilebilir. Arkadaki 1/4 inçlik vida deliği, monitörü standart tripodlara takmayı kolaylaştırır. Bu, kullanıcıların masaüstünde yerden tasarruf etmelerini sağlar. ZenScreen GO MB16AWP’nin kompakt ekranı, neredeyse her çantaya kolayca sığan 11,5 mm ince tasarımıyla sık seyahat edenler için mükemmeldir.

Kablosuz görüntü aktarımıyla daha verimli çalışın

ZenScreen Go MB16AWP; Görüntüler, ek yazılım veya sürücüler olmadan iOS, Android, macOS ve Windows 10 ve sonraki sürümleri çalıştıran cihazlarda kablosuz olarak aktarılabilir. Bu, görüntüleri veya videoları daha büyük bir ekranda görüntülemeyi mümkün kılar. ZenScreen Go MB16AWP ayrıca macOS, Chrome OS ve Windows 10 veya sonraki sürümleri çalıştıran cihazlarda ekran alanını genişletmek için kullanılır. ZenScreen Go MB16AWP, USB-C veya HDMI aracılığıyla giriş cihazlarına bağlanabilir.

Dahili G-sensor, kablolu/kablosuz kablolu/kablosuz ekranların konumunu algılar ve içeriği otomatik olarak yatay ve dikey olarak gösterir. Yatay mod, sunumlar ve elektronik tablolar için idealdir; portre modu ise belgeleri, kitapları veya web sitelerini görüntülemek için mükemmeldir. Dahili 7800 mAh pil, iki şarj arasında 3,5 saate kadar kullanım sunar.

Rahat çalışın

Katlanabilir stant, herhangi bir düz yüzeyde ZenScreen Go MB16AWP’yi destekler. Bu, kullanıcıların görüntüleme ve çalışma için en rahat konumu belirlemek üzere ekranı eğmesine olanak tanır. 1/4″ vida deliği, monitörün standart tripodlara veya masa montajlarına takılmasını sağlar. Mini HDMI bağlantısına ek olarak, ZenScreen Go MB16AWP’de iki adet USB-C bağlantı noktası bulunur. Biri DP Alt modu ile video sinyalini alır ve diğeri şarj için kullanılır. Dahili 1W stereo hoparlörler güçlü ses sağlar. Dahili akıllı amplifikatör, kulaklıklara standart bir 3,5 mm jak aracılığıyla güç sağlar.

ASUS, Mini PC PN63-S1’i duyurdu

Adobe Creative Cloud’a ücretsiz abonelik

Adobe ürünleri birçok endüstride yaratıcı çalışmanın merkezinde yer alır. ASUS, popüler Creative Cloud uygulamaları ve hizmetleri paketi aracılığıyla yaratıcı iş akışlarını desteklemek için Adobe ile birlikte çalışır. Belirli bölgelerdeki ZenScreen Go MB16AWP alıcıları da hediye olarak bir aylık ücretsiz Adobe Creative Cloud üyeliğine sahip olacaklar. Bu plan, Photoshop®, Premiere® Pro ve After Effects® ve 100 GB bulut depolama dahil 20’den fazla uygulama ile birlikte gelir.

Creative Cloud aboneliği, yeni veya mevcut hesaplarla kullanılabilir. Abonelik kayıt sitesinden başlatılıyor. Üyeliği başlatma süresi 15 Kasım 2022’de sona eriyor.

ZenScreen Go MB16AWP teknik özellikleri

Panel boyutu (çaprazlama)16:9 geniş ekran, 15,6 inç (39,6 cm)
Panel arka aydınlatma / tür W-LED / IPS 
Ekran yüzeyi Yansıma önleyici 
Gerçek çözünürlük 1920 x 1080
İzleme açısı (CR  10) 178°/ 178°
Flicker-FreeEvet
Video özellikleriOtomatik dönüşDisplayWidget yazılımıMavi ışık filtresi
Giriş Çıkışlar 1 x USB-C® 1 x mini HDMI®
Hoparlör2 x 1-watt hoparlör
Dahili pil7800 mAh
Tripod yuvasıVar (¼ʺ)
Boyutlar357,9 x 224,78 x 11,5 mm (G x Y x D) 
Ağırlık1,09 kg (net)2,3 kg (brüt)
AksesuarlarMini HDMI – HDMI adaptörü
Güç adaptörü
Güç kablosu
Hızlı Başlangıç Kılavuzu
USB-C kablosu
Garanti kartı
ZenScreen kılıfıTripod yuvası kapağı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir