Geçtiğimiz aylarda Asus için ortaya atılan iddialardan bir tanesi de Zenfone serisini ve hatta Android telefon üretimini tamamen durduracağı ve üretmeyeceği hakkında söylentiler oldukça çoğalmış durumdaydı. Asus, son zamanlarda ortalarda dolaşan Zenfone serisini ve hatta Android telefon üretimini sonlandırmayı planladığına dair oluşan söylentiler hakkında resmi bir açıklamada bulundu. 

Asus ROG Phone 6 Batman Edition görüldü

Asus bizi izlemeye devam edin dedi

Tayvan merkezli teknoloji devi Asus’un popüler Zenfone serisi hakkında son zamanlarda dolaşan söylentiler, özellikle Zenfone 10 modelinin serinin son ürünü olacağı yönündeki iddiaların Tayvanlı TechNews sitesi tarafından dile getirilmesinin ardından daha fazla dikkat çekmeye başladı. Ancak, Asus bu söylentilere karşı kısa ve net bir açıklama yaparak, Zenfone 10’un Zenfone serisindeki son model olacağı ve Android telefon üretimini sonlandıracağına dair çıkan spekülasyonların gerçeği yansıtmadığını vurguladı.

Şirket, Zenfone serisinin geleceğine dair güçlü bir taahhütte bulunarak, kullanıcılarına ve hayranlarına daha fazla inovasyon ve kaliteli ürünler sunmak için çalışmalarının devam edeceğini belirtti. Bu açıklama, Zenfone serisinin devam edeceği yönündeki belirsizliği giderme amacını taşıyor ve Asus’un mobil teknoloji pazarında daha fazla varlık göstereceği açık bir niyeti yansıtıyor. Bunun dışında, “2024 ürün serilerimiz için bizi izlemeye devam edin” cümlesi kurarak  önümüzdeki yıl içerisinde bir Asus Zenfone 11’in geleceğini ve daha fazla ROG Phone’un yolda olacağına işaret etti.

Asus’un son açıklaması, GSMChina’nın keşfettiği ROG Phone 8 serisi IMEI listesiyle destekleniyor. Önümüzdeki yıl, ROG Phone 8 Ultimate, yanı sıra ROG Phone 8 ve ROG Phone 8 Pro modelleri de bekleniyor. Zenfone 11’e dair henüz herhangi bir sızıntı olmamış, bu da Zenfone 10’un yeni duyurulmuş olmasıyla uyumlu bir durum. Asus’un Zenfone serisi ve ROG Phone serisiyle ilgili atılımları merakla bekleniyor.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir