Oyun geliştiricisi platformu olan Ubisoft, yılbaşına sayılı günler kalmışken oyun severlere bir yılbaşı hediyesi verdi. Steam ve Epic Games gibi platformlarda ücretli satılan Assassin’s Creed Syndicate oyununu ücretsiz şekilde erişime açtı. Bu sayede farklı oyun platformlarındaki kullanıcıları kendisi kazanmayı hedeflemekte. Oyun şu anda Steam oyun platformunda %75 indirimle 5.99$ ‘ a takribi olarak 174 TL’ye satılıyor. İndirimsiz fiyatı ise 23.99$ şu anki kur ile takriben 700 TL karşılığında satın alınabilir.

Assassin’s Creed Syndicate Assassin’s Creed Syndicate oyun konusu

AC Syndicate, Victoria dönemi Londra’sında geçen ve 19. yüzyılın sonlarına doğru sanayi devrimini ve iki ana karakterin mücadelesini konu almaktadır. Oyun ise Jacob ve Evie Frye adında kardeş iki ana karakter üzerinden ilerliyor. Bu iki karakterin amacı ise şehri kontrol altına almaya çalışan zorlu çetelerle mücadele etmektir. Oyun, bu kardeşlerin Londra’nın suç dünyasına sızarken yaptıklarını ve şehri amacı yıkım yaratmak olan Templarlar’ın elinden kurtarırken yaşadıklarını ele alıyor.

Assassin's Creed Syndicate

Assassin’s Creed Syndicate oyunu erişim süresi

2015 yılında piyasaya sürülen AC Syndicate oyununu daha önce hiç oynama şansınız olmadıysa artık Ubisoft Connect aracılığıyla kolayca indirebilirsiniz. Teklifin 27 Kasım – 6 Aralık tarihleri arasında Türkiye saati ile 17.00’ a kadar geçerli olduğunu hatırlatalım. AC Syndicate’in ücretsiz olarak kitaplığınıza eklemek istiyorsanız, bu tekliften yararlanmak için yeterince zamanınız var.

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir