Oyun camiasının en popüler serilerinden biri olan yeni Assassin’s Creed oyununun detayları ve çıkış tarihi belli oldu. Yeni oyun Ortadoğu’da geçiyor.

Assassin’s Creed Bağdat ertelendi

Assassin’s Creed herkesin en az bir kere oynadığı serilerden biridir. Neredeyse her yıl yeni oyunlarıyla milyonlarca oyuncuyu kendine çeken seri, Ubisoft markası için en başarılı oyunlardan biri. Son oyun olan Valhalla’nın ardından, uzun beklemeye değdi. Sonunda Assassin’s Creed Mirage geliyor!

Assassin’s Creed’in yeni oyunu Mirage’ın çıkış tarihi ve içeriğiyle ilgili detaylar belli oldu. Antik Yunan, Eski Mısır ve Vikinglerin kültüründen sonra bu sefer katillerle Ortadoğu kültürünün konuğuyuz.

Assassin’s Creed Mirage Ortadoğu’da geçecek!

Son aylarda yeni Assassin’s Creed oyunuyla ilgili birçok sızıntının ardından nihayet Assassin’s Creed Mirage’ı onaylayan Ubisoft, küçük bir tanıtım görseli yayınladı. Fotoğrafta Assassin’s Creed Valhalla oyunundan tanıdığımız Basim Ibn Ishaq’ı Bağdat’taki Golden Gate Sarayı önünde öldürücü bıçakla görüyoruz. Bu oyun hakkında birçok varsayım olsa da Ubisoft, oyunun Orta Doğu’da olacağını doğruladı. Başlangıçta Assassin’s Creed Valhalla için DLC olarak planlanan Mirage, daha sonra yeni bir oyuna dönüştürülecekti.

Assassin’s Creed Mirage, diğer oyunların aksine daha küçük bir harita kullanıyor ve ağır bir gizlilik temasına sahip bir katil konseptine geri dönmeyi planlıyor. Özellikle Genesis’ten sonra artan aksiyon elementinin Assassin’s Creed Mirage ile azalacağına inanılıyor. Klasik parkur mekaniği, çok şehirli haritalarda gezinmek için çok önemlidir. Ayrıca son oyunlarda popüler olan kartal görüşü gibi özellikler de korunacak. Oyunla ilgili daha fazla ayrıntı için 10 Eylül’deki Ubisoft Forward etkinliğini beklememiz gerekecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir