iPhone’larında konsol benzeri bir deneyim arayan oyuncular Ubisoft’un Assassin’s Creed Mirage oyununu dört gözle bekleyebilirler. Oyun iPhone 15, 15 Plus, Pro ve Pro Max modellerinde 90 dakikalık deneme sürümü ile ücretsiz olarak indirilebilecek (çıkış tarihi Ubisoft’a göre 6 Haziran ve App Store listesine göre 10 Haziran arasında değişiyor).

Ücretsiz 90 dakikalık deneme süresinden sonra, oyuncular oyunun geri kalanına devam etmek için 50 dolar ödemek zorunda kalacaklar

Assassin’s Creed Mirage Hakkında Detaylar

Oyun ayrıca M1 çipli veya üstü iPad Air ve iPad Pro modellerine de gelecek. Deneme sürümünden sonra oyuncuların devam etmek için diğer platformlardaki fiyata benzer şekilde 50 dolar ödemeleri gerekecek. Oyun, Ubisoft Connect aracılığıyla çapraz ilerlemeyi destekleyecek ve oyuncuların ilerlemelerini diğer cihazlardan almalarına olanak tanıyacak.

Assassin's Creed Mirage Hakkında Detaylar
Assassin’s Creed Mirage Hakkında Detaylar

Bu, Odyssey ve Valhalla gibi son Assassin’s Creed oyunlarına kıyasla daha küçük ve daha odaklı bir oyun. Başlangıçta Valhalla için DLC olarak planlanan Mirage, gizlilik oyununa odaklanarak serinin köklerine geri dönüyor. iPhone 15’teki ilk büyük bütçeli oyun olmasa da (Resident Evil yeniden yapımları ve No Man’s Sky ve Baldur’s Gate 3 gibi portlar mevcut), Mirage önemli bir oyun deneyimi vaat ediyor.

Diğer mobil AAA oyunların incelemeleri, etkileyici grafikler ve PlayStation 4 Pro veya orta sınıf oyun dizüstü bilgisayarlarıyla aynı düzeyde performans gösteriyor. Bununla birlikte, dokunmatik kontroller sınırlayıcı olabilir, bu nedenle uyumlu bir PlayStation, Xbox, Nintendo Switch kontrol cihazı veya Razer Kishi gibi takılabilir bir kontrol cihazı kullanılması önerilir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir